01 / 05 / 2024

karabağlar prestij

karabağlar prestij

Uzundere'de 250 bin metrekare alanda hayat bulan prestij projesinde sona yaklaşırken, çevrede yer alan binaların da sağlıklı, çevreci ve estetik bir yapıya kavuşması için girişimlerde bulunuyor.

İzmir Karabağlar'da 3.7 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Ali Fuat Cebesoy Mahallesi'nde yer alan iş yeri vasıflı gayrimenkul 3 milyon 760 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Karabağlar'a Avrupa modeli kentsel dönüşüm!

İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinde çığır aşılacak proje planlanıyor. Dönüşüm projesini AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten açıkladı. 

İzmir Karabağlar'da dönüşüm sürüyor!

İzmir Karabağlar’daki kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Karabağlar’daki kentsel dönüşüm çalışmalarının Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatları çerçevesinde sürdürüldüğünü ifade etti.

Liva Home Karabağlar güncel fiyat listesi!

Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Liva Home İzmir projesi Temmuz 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Liva Home Karabağlar güncel fiyat listesi 225 bin TL'den başlıyor.

Karabağlar Şehitler Mahallesi'nde imar bilgilendirmesi!

Karabağlar Şehitler Mahallesi'nde imar bilgilendirmesi toplantısı yapıldı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise imar planı revizyonu ve imar uygulamaları tamamlandığında bunun Karabağlar halkına ve belediyeye yararının olacağının söyledi.

İzmir Karabağlar imar istiyor!

İzmir Karabağlar Kentsel Dönüşümde Hak Arayanlar Derneği Başkanı Halil Ecevit, Karabağlar'daki kentsel dönüşümle ilgili olarak, açıklamalarda bulundu. Ecevit, bölge halkının imar istediğini belirtti.

İzmir Karabağlar'a yeni semt merkezi!

İzmir'in Karabağlar ilçesine yeni bir semt merkezi kazandırılması için harekete geçildi. Bölgede 200 kişilik çok amaçlı salon inşa edilecek.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen'i makamında ziyaret etti.

Karabağlar'a Palandöken 1071 projesi!

İzmir'de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Palandöken İnşaat, Karabağlar'da yeni bir projeye başlıyor. Palandöken 1071 projesi 8 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Karabağlar Ulusal Kent Meydanı Tasarım Yarışması'na yoğun ilgi!

İzmir Karabağlar Belediyesi tarafından başlatılan Ulusal Kent Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması'na yoğun ilgi geldi. Yarışmanın birincisine 75 bin TL ödül verilecek.

İzmir Karabağlar'da acele kamulaştırma!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İzmir'in Karabağlar İlçesi Uzundere Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi.

Yenitepe İzmir Karabağlar teslim tarihi!

Yenitepe İzmir Konutları İzmir Karabağlar'da inşa ediliyor. 55 bin metrekare alan üzerine inşa edilmekte olan proje 20 blok olarak planlandı...

Karabağlar Yenitepe İzmir fiyatları!

İzmir Karabağlar Mevkii'de hayata geçirilen Yenitepe İzmir Evleri projesinde daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. Proje İlbak güvencesiyle yükseliyor...

karabağlar prestij Haberi

karabağlar prestij


Karabağlar Belediyesi, Uzundere'de 250 bin metrekare alanda hayat bulan prestij projesinde sona yaklaşırken, çevrede yer alan binaların da sağlıklı, çevreci ve estetik bir yapıya kavuşması için girişimlerde bulunuyor. Çevre bulunan apartman sakinlerinin katıldığı toplantı, Rekreasyon Alanı'nda hizmete giren Türkan Şoray Düğün Salonu'nda yapıldı. Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcıları Rahim Ürünveren'in de toplantıda, bölge sakinleri binaların dış cephe kaplamalarına ilişkin bilgi verildi. 


Yeni yaşam merkezi

Uzundere Rekreasyon Alanı ile bölgenin çehresinin, kaderinin değişeceğini belirten Ürünveren, ilçenin her noktasının modern bir kent kimliğine dönüşmesi için projeler ürettiklerine dikkati çekti. 


Uzundere'de hayata geçirdikleri projenin İzmir'in yeni yaşam merkezi olacağına işaret eden Ürünveren, "Burası, yeşil alanı, tematik parkıyla sadece İzmir'in değil, Türkiye'nin projesi olacak. 2500 kişilik amfi tiyatro, gençlik merkezleri, kapalı yüzme havuzları, nikah ve düğün salonları,...