04 / 05 / 2024

Karabük 500 Evler altyapı yatırımları

Karabük 500 Evler altyapı yatırımları

Karabük’te yeni imara açılan ve kanalizasyon hattı geçmeyen yerleşim bölgelerine ilave kanalizasyon hattı döşemesi yapılıyor.

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

Karabük Merkez'de 39.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük Merkez'de yer alan gayrimenkulü 39 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'den Karabük Taşköprü'ye yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Karabük'ün Taşköprü'ye 310 konutluk bir proje inşa edilecek. Projenin 500 günde tamamlanması bekleniyor.

Karabük 500 Evler'e yeni altyapı!

Karabük’te yeni imara açılan ve kanalizasyon hattı geçmeyen yerleşim bölgelerine ilave kanalizasyon hattı döşemesi yapılıyor.

Karabük'ün yolları yenileniyor!

Karabük Belediyesi,mahallelerdeki sokakları sıcak asfaltla kaplayarak yaya ve araç trafiğine uygun hale getiriyor. Belediye şuanda 5000 Evler Mahallesinde geniş çaplı bir çalışma başlattı.

TOKİ Karabük emekli başvuru koşulları!

TOKİ Karabük Konutları için 500 TL başvuru bedeli isteniyor. Projede 240 aya varan vade seçeneği sunuluyor. İşte TOKİ Karabük emekli başvuru koşulları...

TOKİ Karabük Emekli Konutları başvuruları!

TOKİ Karabük Emekli Konutları başvuruları için 500 TL başvuru bedeli alınıyor. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projenin kura çekimi 12 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Karabük Safranbolu 500 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Karabük Safranbolu 500 kişilik yurt ve sosyal tesis ile ada içi altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 18 Kasım 2015 tarihinde saat 14.00'te gerçekleşecek.

Bolu 500 Evler Cami ve Dev parkın temeli atıldı!

Çıkınlar Mahallesi 500 Evler Cami ve hemen yanında bulunan dev parkın temeli, kalabalık bir katılımla atıldı. Temel atma, Bolu’da faaliyet gösteren 4 beton firması tarafından gerçekleştirildi.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 500 kişilik yurt yaptıracak!

TOKİ Karabük Safranbolu 500 kişilik (508 kapasiteli) yurt ve sosyal tesis ile ada içi altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 16 Kasım'da gerçekleşecek.

Karabük 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi Parkı açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından yapılan 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Park açılış töreninde mahalle sakinleri adına bir konuşma yapan Mahalle Muhtarı Recep Çakıcı açılış konuşmasını yaptı.

Karabük Revizyon İmar Planı iptal edildi!

Karabük Revizyon İmar Planı'nı. Mimarlar Odası Ankara Şubesi yargıya taşıdı. Karabük Belediyesi tarafından hazsrlanan 'Karabük Revizyon İmar Planı' Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin açtığı dava sonucu şehircilik ilkelerine aykırı bulunarak iptal edildi.

Karabük'e sevindirici karar!

Şehircilik ilkelerine aykırı bulunan Karabük Revizyon İmar Planı, Mimarlar Odası Ankara Subesi'nin açtığı dava sonucu iptal edildi. Planın dere yatağına çok katlı yapılaşma öngördüğü belirtiliyor.

Karabük 500 Evler altyapı yatırımları Haberi

Karabük 500 Evler altyapı yatırımları


Karabük Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince, 5000 Evler Mahallesinde imara yeni açılan yerleşim bölgesine kanalizasyon hattı döşenerek mahallenin altyapı ihtiyacına cevap veriliyor. 5000 Evler Mahallesinde yaşanan kentsel büyüme sonrasında imara açılan bölgedeki yerlere Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kanalizasyon hattı döşeniyo




Karabük...