02 / 05 / 2024

karabük ayyıldızlı sradyom

karabük ayyıldızlı sradyom

Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından yapımına 1,5 yıl önce başlanan stat, üstten bakıldığında hilal ve yıldız şeklinde görünecek. KBÜ Rektürü Prof. Dr. Uysal: "Ay yıldızın içinden olimpiyat şampiyonlarının çıkmasını istiyoruz"...

Türkiye'nin ilk beş yıldızlı oteli yıkılıyor...

Türkiye’nin ilk beş yıldızlı oteli Çınar Otel, yıkılma ile  karşı karşıya kalmış durumda. Yapıldığı sene 16 milyon liraya mal olan otelden yolu geçenler anılarını anlattılar. İşte haberin detayları...

Fakir’den mavi yıldızlı ürünlerde büyük indirim! İşte indirimli ürünler ve Mart 2022 fiyat listesi…

Fakir küçük ev aletleri kategorisinde büyük fırsatlar başladı… Fakir’in mavi yıldızlı ürünleri ve Mart 2022 indirimli fiyat listesi…

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşiyan Ayyıldız Kavuncu tarafından kuruldu.

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Kır ve Hakan Çarkacı ortaklığında kuruldu.

Karabük'te inşaat malzemesi ve emlak işletmelerinin kısıtlamaları kaldırıldı!

Karabük Valiliği, perakende satış yapan iş yerleriyle ilgili kısıtlamaların kaldırıldığını açıkladıç Karara göre, Karabük'te yer alan inşaat malzemesi ve emlak işletmelerinin kısıtlamaları da kaldırıldı...

TOKİ Karabük Yenice projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice 2020 projesinin ihalesi yapıldı.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Karabük'te 11 ayda 4 bin 40 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğü'nün açıkladığı verilere göre, Karabük'te 11 ayda 4 bin 40 konut satıldı.

Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı!

4 Ekim 2018 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen Autodesk Teknik Zirvesi'nde Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı.

TOKİ Karabük Yenice projesinin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice projesinde yer alan 217 konutun ihalesi dün yapıldı.

Ayyıldız Mekanik Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Mekanik Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ünzüle Altuntaş tarafından kuruldu. 

Ant Yapı'dan 5 yıldızlı sağlık rezidansı: Antwell!

Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı sağlık rezidansı olma özelliğini taşıyan Antwell, EQ Dergisi'nde yer aldı..

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Yusuf Ayyıldız tarafından kuruldu.

karabük ayyıldızlı sradyom Haberi

karabük ayyıldızlı sradyom


Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından yapımına 1,5 yıl önce başlanan stat, üstten bakıldığında hilal ve yıldız şeklinde görünecek.


Üniversite kampüsündeki 40 bin metrekarelik alanda akademisyenlerin "hilal ve yıldız" şeklinde tasarladığı stadyum, 25 bin seyirci kapasiteli olacak. Kaba inşaatı biten ve çim saha ile çelik konstrüksiyon yapımı devam eden stat, iki hafta içinde tamamlanacak.


KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ilk ay yıldızlı stadı tamamlandığında Süper Lig maçlarının oynanabileceğini söyledi.


Üstten bakıldığında Türk bayrağının net görülebileceğini ifade eden Uysal, "KBÜ olarak her alanda olduğu gibi sportif alanlarda da bulunmak istedik. Bu amaçla da spor tesislerinin yatırımına çok fazla önem verdik. Bunlardan birisi de bu stadımız oldu. Burada sadece sportif faaliyetler olmayacak. Spor meslek yüksekokulu öğrencilerimiz de eğitim görecek. Ay...