05 / 05 / 2024

Karabük Emekliler Evi projesi

Karabük Emekliler Evi projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karabük Belediyesi, Emekliler Evi projesinin temelini attı.

Karabük'te emekliler evi temel atma töreni gerçekleşti!

Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen "emekliler evi" için temel atma töreni düzenlendi.

Karabük Emekliler Evi´nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karabük Belediyesi, Emekliler Evi projesinin temelini attı.

Karabük'te TOKİ çalışmaları tam gaz!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, TOKİ tarafından emekliler için yapılan konut inşaatının tam gaz devam ettiğini bildirdi.

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ihalesi bugün!

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile Safranbolu ilçesi 8 dairelik hizmet evi ve ek binası inşaatları ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile Safranbolu ilçesi 8 dairelik hizmet evi ve ek binası inşaatları ihalesi 5 Mayıs'ta yapılacak.

2016 TOKİ Karabük Safranbolu kura çekiliş detayları!

Emekliler için satışa çıkarılan TOKİ Karabük Safranbolu'da 426 adet konut için hak sahipleri belli olacak. İşte 2016 TOKİ Karabük Safranbolu kura çekiliş detayları...

Safranbolu TOKİ Karabük Evleri kura çekimi!

Safranbolu TOKİ Karabük Evleri kura çekimi bugün saat 13.00'de yapılacak. Emekliler için satışa çıkarılan projede 11 bin 244 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Karabük'te emeklilere TOKİ evi müjdesi!

Batı Karadeniz Bölgesi’nde ise ilk defa Karabük’te yapılacağını belirten TOKİ Başkanı Ergün Turan, emeklilerden aradıkları şartları anlatarak, ilk etapta hiç evi olmayan emeklileri ev sahibi yapacaklarını söyledi.

Ergün Turan, Karabük'te emeklilerle bir araya gelecek!

Türkiye İşçi Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın bugün Karabük’e geleceğini ve aynı gün saat 11:00’de Tüccarlar Kooperatifi Düğün salonunda bir toplantı düzenleneceğini açıkladı.

TOKİ Karabük'te TÜED üyelerini ev sahibi yapacak!

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, Derneğe üye emeklileri ev sahibi yapmak için TOKİ ile görüşmelere başladıklarını belirterek, TOKİ yetkililerinin konuya sıcak baktıklarını söyledi.

Karabük Öğlebeli'de 2.8 milyon TL'ye satılık 2 adet bina ve arsası!

Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Merkez Öğlebeli Mahallesi'nde yer alan 6 bin 729,21 metrekare alana sahip iki adet bina ve arsasını 2 milyon 877 bin 752 TL bedelle satıyor...

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş faaliyet raporunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptğı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin faaliyet raporunu yayınladı.

Karabük'e modern SGK Binası yapılacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karabük İI Müdürü Nuri Akçay, Cuma pazarında bulunan eski hal binasının bulunduğu alana yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu İI binası ile ilgili olarak yerinde açıklamalarda bulundu.

Karabük Emekliler Evi projesi Haberi

Karabük Emekliler Evi projesi

Karabük Belediyesi tarafından İnönü Caddesi Safran Sokak’ta sosyal sorumluluk projesi olarak inşa edilen "Emekliler Evi" projesinin temeli atıldı.

Karabük Belediyesi'nde yer alan habere göre, "Emekliler Evi" projesinin inşaatı tamamlandığında emeklilerin zamanlarını en verimli şekilde geçirebilecekleri dinlenme ve sohbet alanları yer alacak. Emeklilerin ruhsal ve sosyal gereksinimlerini sağlayacak donatıları bünyesinde barındıran Emekliler Evi projesi emeklilerin buluşma noktası haline gelecek. Emekliler buraya gelerek çaylarını içip, gazete ve kitaplarını okuyabilecek.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin katılımları ile gerçekleştirilen temel atma törenine Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, MHP Karabük İl Başkanı Dr. Adem Kar, Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, meclis üyeleri, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Temel atma töreni öncesi konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Sayın İl Başkanım, İlçe Başkanlarım, değerli...