18 / 05 / 2024

Karabük faruk özlü

Karabük faruk özlü

Karabük'e gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Karabük'e yeni bir teknopark kazandırıyoruz, bunun için bakanlığın tüm desteğini aktaracağız." dedi.

Düzce-Bolu-Karabük-Samsun YHT projesi ne zaman açılacak?

Karadeniz bölgesi için planlanan bir raylı sistem projesi olup olmadığı ve Düzce-Bolu-Karabük-Samsun yüksek hızlı tren hattı açılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karabük'e yeni teknopark!

Karabük'e gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Karabük'e yeni bir teknopark kazandırıyoruz, bunun için bakanlığın tüm desteğini aktaracağız." dedi.

Faruk Özlü'den Yalova GİOSB-AVRASYA OSB yatırımına destek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yalova'da istihdama yönelik, katma değer sağlayacak her türlü yatırımı bakanlık ve hükümet olarak destekleyeceklerini açıkladı

Faruk Özlü: Sanayicinin teşvik kolaylığı sağlamak istiyoruz!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü "Sanayicimizin elinde kağıt, bakanlık bakanlık dolaşmasını istemiyoruz. Sanayicimizi yormadan istediği belgeyi, teşviği almasını kolaylaştıralım istiyoruz" dedi.

Faruk Özlü, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ni inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'de faaliyetini sürüdüren iki özel okulu ve yapımı tamamlanarak kısmen açılan Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Faruk Özlü: Düzce’yi şahlandıracağız!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Yıkılan evleri, şehirleri yeniden inşa edeceğiz. Bölgede yaşayan halkımızın her türlü sorununa da çözüm üreteceğiz" dedi

Kardemir Karabük Demir Çelik Karabüklüler Vakfına bağış yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik Karabüklüler Vakfına bağış yaptı.

Karabük'teki kolonu çatlayan bina yıkılacak!

Karabük'te, bir kolonunda çatlak oluşunca boşaltılan 4 katlı apartmanın yıkılması kararlaştırıldı. Apartmanın kolonundaki çatlağı fark eden bina sakinleri, durumu ilgililere bildirmiş, binayı inceleyen ekipler, yıkılma tehlikesine karşı binadaki 9 daireyi

Mimarlar Karabük'te inceleme yaptı!

KARABÜK Oda yönet kilerinin tehdit edilmesine tepkili olan MimaHar Odası Ankara Şube yönetimi Karabüke destek açıklaması ve inceleme yapmaya Karabük Revizyon imar planının İptalinin andından Oda yöneticilerinin basın yoluyla tehdit edildi.

Kardemir Karabük Demir yatırım kredisi anlaşması yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir yatırım kredisi anlaşması yaptı.

Karabük Belediye Başkanı, imar planı ile ilgili konuştu!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Revizyon İmar Planı'nın iptaline ilişkin, "İtirazlarda doğrular var ama saptırma da var. Biz vatandaşımızın bir ev sahibi olması için uğraşıyoruz" dedi.

TOKİ Karabük Eskipazar'da 177 adet konut inşa edecek!

Karabük İli Eskipazar İlçesi 2 Etap 177 Adet Konut, 1`er Adet Camii ve Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Karabük'te imar planı protestosu!

Mahkeme kararıyla iptal edilen Karabük Revizyon İmar Planı nedeniyle mağdur olduklarını iddia eden Ergenekon Mahallesi sakinleri, durumu protesto etti. Karabük Revizyon İmar Planı nedeniyle 154 hanenin mağdur olduğunu belirtiliyor.

Karabük faruk özlü Haberi

Karabük faruk özlü

Karabük'e gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye sürpriz bir doğum günü düzenlendi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, burada konuşma yapan Özlü, Karabük'ün kendileri için önem arz ettiğini belirtti.

İlk ağır sanayinin temelinin bu kentte atıldığına dikkati çeken Özlü, şöyle konuştu:

"Anadolu'nun neresine gidersek gidelim, şehir merkezinde kalmış ya bir sanayi sitesi ya da kamuya ait bir arazi var. Bu proje son derece önemli. Karabük'ü ikiye bölen bir araziyle şimdi Karabük'ü birleştiriyoruz. Karabük'e yeni bir teknopark kazandırıyoruz, bunun için bakanlığın tüm desteğini aktaracağız. Yine Eskipazar İhtisas Organize Sanayi Bölgesi içinde ne gerekiyorsa yapacağız. Çok yakında kamulaştırma işlemlerine başlayacağız. Bakanlığımızın tüm kapıları Karabük'e açık ve imkanlarımız emirlerinize amade. Karabük'ün bakanı yok diye düşünmeyin, Karabük'ün bakanı benim. Ayrıca burada üstlendiği görevlerle...