05 / 05 / 2024

karabük her Mahalleye Çocuk Parkı

karabük her Mahalleye Çocuk Parkı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Her Mahalleye Çocuk Parkı" projesi kapsamında Ergenekon Mahallesi'nde park yapımına başlandığını bildirdi. Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuk parklarına büyük önem verdiklerini belirtti.

Ankara'da her mahalleye bir kreş geliyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Her Mahalleye Bir Kreş' projesiyle binlerce kadın istihdam edilecek." dedi.

Antalya'da her mahalleye köy evi inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019’dan sonra her mahalleye bir köy evi yapacaklarını müjdeledi. 

Karabük'teki yeni yerleşim alanlarına yeni yollar açılıyor!

Karabük’ü yaşanabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz demeden çalışan Karabük Belediyesi, hızla büyüyen ve gelişen Karabük’te, eksik görülen her bölgede yol açma çalışması yapıyor.

Karabük Kartaltepe Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında 21. Sosyal Yaşam Merkezi, Kartaltepe Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı.

Karabük Belediyesi'nden 'Her Mahalleye Çocuk Parkı' projesi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Her Mahalleye Çocuk Parkı" projesi kapsamında Ergenekon Mahallesi'nde park yapımına başlandığını bildirdi. Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuk parklarına büyük önem verdiklerini belirtti.

Karabük'te tepedeki mahalleye asansör!

Karabük Belediyesi tarafından yüksek kesimlerdeki mahallelere ulaşım için yapılan asansörlere yenileri eklendi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Özellikle yaşlı vatandaşlarımızın çilesi sona erdi" açıklamasını yaptı.

Karabük'te yüksek tepelerdeki mahalleler için asansör inşa ediliyor!

Karabük Belediyesi, yüksek tepelere kurulu mahalleye vatandaşların rahat ulaşması için 2 asansör daha inşa ediyor. Belediye tarafından yapımına başlanan 12’şer kişilik ve etrafı camdan 2 asansör, merdiven tırmanma çilesine son verecek.

Karabük Yeşil Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Karabük'te Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Merkezi Olacak demesinden bugüne 20 mahalleye Sosyal Yaşam Merkezi yapılmış durumda. Son olarak Yeşil Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Karabük Esentepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin yüzde 80'i tamam!

Karabük Belediyesi tarafından 3 ayrı mahalleye temeli atılan, Esentepe, Yaylacık ve Üniversite Sosyal Yaşam Merkezi inşaatlarının yüzde 80'i tamamlandı.

Diyarbakır'da her mahalleye kreş!

Her mahalleye bir kreş açarak çocuklara anadilde hizmet sunmayı hedefleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz Şubat ve nisan ayında temelini attığı kreşlerde çalışmalarını hızlı şekilde sürdürüyor.

Karabük'e 3 yeni Sosyal Yaşam Merkezi yapılıyor!

HER Mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi sloganıyla yola çıkan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, mahallelere yaptığı Sosyal Yaşam Merkezlerine yenilerini ekliyor.

Ankara Altındağ'da her mahalleye kütüphane inşa edilecek!

Sosyal tesisleri, kültür merkezleri, spor merkezleri ile aydınlanan, gelişen ve değişen Altındağ'da şimdi de "Her mahalleye bir kütüphane" projesi hayata geçiriliyor. Proje kapsamında yapılacak ilk kütüphanenin temelleri Beşikkaya Mahallesi'nde atıldı.

Karabük Yeşil'de dönüşüm için TOKİ ile görüşülüyor!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Vergili Yeşil Mahallesinde kentsel dönüşümün çok maliyetli olduğunu ve TOKİ ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

karabük her Mahalleye Çocuk Parkı Haberi

karabük her Mahalleye Çocuk Parkı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Her Mahalleye Çocuk Parkı" projesi kapsamında Ergenekon Mahallesi'nde park yapımına başlandığını bildirdi.


Yapımına başlanan çocuk parkının en kısa sürede bitirilmesinin hedeflendiğini ifade eden Vergili, şöyle konuştu:


"Yapacağımız tüm parklarımız mahallelerimizin ihtiyacına göre dizayn edilecektir. Bununla birlikte çocuklarımızın gönül rahatlığıyla oynayabilmeleri için oyun gruplarının alt zemin kısımlarını da kauçukla döşeyeceğiz. Ayrıca vatandaşlarımızın sağlıklı bir yaşam sürmeleri ve sporla iç içe olmaları için bu parklarımızda spor araç ve gereçlerinin konulmasının yanı sıra dinlenme alanlarını da...