28 / 04 / 2024

Karabük'e 3 yeni Sosyal Yaşam Merkezi yapılıyor!

Karabük'e 3 yeni Sosyal Yaşam Merkezi yapılıyor!

HER Mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi sloganıyla yola çıkan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, mahallelere yaptığı Sosyal Yaşam Merkezlerine yenilerini ekliyor.



Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin olmazsa olmaz projelerinden birisi olan Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında Üniversite, Esentepe ve Kayabaşı Mahallesi, Yaylacık mevkisinde Sosyal Yaşam Merkezleri inşaatları devam ediyor. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili seçimlerde söz verdi ve yerel seçimlerden bu yana 16 tane Sosyal Yaşam Merkezinin açılışını yaptı. Yapımı devam eden Sosyal Yaşam Merkezlerinin bitirilmesiyle toplam 19 tane Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açılmış olacak. 


Bu merkezlerin özellikle ev hanımlarının iş hayatına atılmasına ve meslek edinmesine ön ayak olduğunu belirten Başkan Vergili; '"Her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında temelleri yeni atılan Üniversite, Esentepe ve Kayabaşı Mahallesi, Yaylacık mevkisinde Sosyal Yaşam Merkezleri yapımını en kısa zaman içerisinde bitirip Karabük halkının hizmetine açacağız." dedi. 


Yenice Gazetesi


Geri Dön