13 / 05 / 2024

Kayabaşı Mahallesine Sosyal Yaşam Merkezi yapılacak

Kayabaşı Mahallesine Sosyal Yaşam Merkezi yapılacak

HER Mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi sloganıyla yola çıkan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, mahallelere yaptığı Sosyal Yaşam Merkezlerine yenilerini ekliyor.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kuraları çekildi!

TOKİ tarafından 50 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilen Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kuraları çekildi...

Başakşehir Kayabaşı'nda kentsel dönüşüm kapsamında 10 bina yıkıldı!

Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı'nda inşa edilecek olan sosyal konut projesi kapsamında 10 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda inşa edilecek sosyal konut projesi için ilk adım atılıyor. 39 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire bulunacak.

TOKİ 50 bin sosyal konut Kayabaşı kuraları çekiliyor!

TOKİ 50 bin sosyal konut kapsamında İstanbul Kayabaşı projesinin konut belirleme kuraları çekiliyor...

Şahinbey Bülbülzade Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Bülbülzade Mahallesine yaptırdığı sosyal tesisi hizmete açtı.

Şahinbey Kürüm Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey İlçesi’nin yeni mahallerinden olan Kürüm Mahallesine hayata geçirdiği sosyal tesisin açılışını gerçekleştirdi.

Mersin Çarıklar Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Çarıklar Mahallesine Anamur Belediyesi Mehmet Türe´nin girişimleri ile inşa edilecek olan sosyal tesisin temeli atıldı.

Mehmet Arıkan Sosyal Tesisi için imzalar atıldı!

Yatırımların hız kesmediği Kahramanmaraş'a yeni bir sosyal tesis daha kazandırılıyor. Kahramanmaraş Kanuni Mahallesine inşa edilecek olan Mehmet Arıkan Sosyal Tesisi için imzalar atıldı.

Şahinbey Çamlıca mahallesine yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi’nde hayata geçirilen cami ve sosyal tesis inşaatı hızlı son sürat devam ediyor.

Şahinbey Kıbrıs mahallesine yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Kıbrıs mahallesine sosyal tesis inşa ediyor.

Kahramanmaraş'a yeni sosyal tesis müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kayabaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen sosyal tesisi inceledi.

TOKİ'den Tuzla'ya sosyal konut müjdesi!

Kayabaşı'nda 605 adet konutu kurayla satacaklarını belirten TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Tuzla’da vatandaşlarımıza sosyal konut üretimi yapacağız." dedi.

Gaziantep Şehitkamil'e yeni sosyal tesis!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Değirmiçem Mahallesine yapılan içerisinde 1 bay, 1 bayan taziye evinin yer aldığı sosyal tesisin kaba inşaatı tamamlandı. 

Kayabaşı Mahallesine Sosyal Yaşam Merkezi yapılacak Haberi

Kayabaşı Mahallesine Sosyal Yaşam Merkezi yapılacak

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin olmazsa olmaz projelerinden birisi olan Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında Üniversite, Esentepe ve Kayabaşı Mahallesi, Yaylacık mevkisinde Sosyal Yaşam Merkezleri inşaatları devam ediyor. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili seçimlerde söz verdi ve yerel seçimlerden bu yana 16 tane Sosyal Yaşam Merkezinin açılışını yaptı. Yapımı devam eden Sosyal Yaşam Merkezlerinin bitirilmesiyle toplam 19 tane Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açılmış olacak. 


Bu merkezlerin özellikle ev hanımlarının iş hayatına atılmasına ve meslek edinmesine ön ayak olduğunu belirten Başkan Vergili; '"Her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında temelleri yeni atılan Üniversite, Esentepe ve Kayabaşı Mahallesi, Yaylacık mevkisinde Sosyal Yaşam Merkezleri yapımını en kısa zaman içerisinde bitirip Karabük halkının hizmetine açacağız." dedi. 


Yenice...