30 / 04 / 2024

Şahinbey Kürüm Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Şahinbey Kürüm Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey İlçesi’nin yeni mahallerinden olan Kürüm Mahallesine hayata geçirdiği sosyal tesisin açılışını gerçekleştirdi.



Her mahalleye bir sosyal tesis inşa etmeyi sürdüren Şahinbey Belediyesi, ilçeye bağlı Kürüm Mahallesinde hayata geçirilen Sosyal Tesis ve Taziye evini hizmete sundu. Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan açılış törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yanı sıra AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, AK Pati Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Şükran Yılmaz, başkan yardımcıları ve vatandaşlar katılım gösterdi.
               

HİZMETİN EN İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, Şahinbey Belediyesinin mahallelere önemli hizmetler getirdiğini dile getirerek, “Öncelikle dünya lideri olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sizlere çok selamı var. ‘Ben köylü kardeşlerimi çok seviyorum. Onlar bizim veli nimetimiz. Onları ziyaret edin varsa her türlü eksikliklerini tamamlayın’ dedi. Cumhurbaşkanımızın ilk AK Parti’yi kurduğu gün yapmış olduğu bir konuşma var. O konuşmada ‘AK Parti olarak temel amacımız Tüm partililer halkın hizmetkârıdır. Bizim tek derdimiz Anadolu insanına hizmet etmek. Türkiye eski Türkiye değil hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ dedi. AK Parti’nin tüm kademeleri vatandaşın rahatlığı ve geleceği için çalışıyor. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için gecesini gündüzüne katıyor” şeklinde konuştu.


Geri Dön