17 / 05 / 2024

kürüm sosyal tesisi

kürüm sosyal tesisi

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey İlçesi’nin yeni mahallerinden olan Kürüm Mahallesine hayata geçirdiği sosyal tesisin açılışını gerçekleştirdi.

Binaların zemin katlarından kırılarak göçmesi nasıl engellenir? İnşaat Yüksek Mühendisi tek tek açıkladı!

Prof. Dr. İnş. Yük. Müh. Necdet Torunbalcı, X sosyal medya hesabından, binaların zemin katlarından kırılarak göçmesinin nasıl engelleneceğini açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...  

Finans uzmanı açıkladı: Yatırım hayatımda yaptığım en büyük hata çocuğumu özel okula yazdırmak!

Finansçı Baba, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yatırım hayatında yaptığı en büyük hatanın büyük oğlunu 6 yıl önce özel okula yazdırmak olduğunu açıkladı...

Azim Group Holding'ten Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım!

Azim Group Holding Mardin'de 5 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı. Azim Group Holding bünyesinde temeli atılan 50 bin ton kapasiteli ürün depolama ve mısır kurutma tesisi inşa edilecek. 

Flaş.. Flaş Özgür Demirtaş 'yazık' diyerek uyardı! Sosyal medya bu haber ile çalkalandı

Finans alanında başarılı tahminleri ile gündemden düşmeyen ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, dolar ve borsayı değerlendirdi. 'Tek kelime ile yazık' açıklamasını yapan Özgür Demirtaş'ın o paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Ünlü yatırım uygulaması Finfree, sosyal yatırım özelliğini açıkladı 

Borsada işlem yapan bireysel yatırımcı sayısının artması, sosyal yatırımcılık olarak adlandırılan yeni bir yatırım şeklinin doğuşunu da beraberinde getirdi. Sosyal yatırımcılık alanında günümüzde birçok gelişmiş ülkede yatırımcıların kullandığı en popüler yatırım stillerinden biri olarak öne çıktı.

5 soruda TOKİ Kırıkkale Sosyal Konut Projesi 2022! Kırıkkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kırıkkale konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırıkkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

5 soruda TOKİ Kırşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kırşehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı! İşte Kırşehir TOKİ evlerinde merak ettiğiniz tüm soruların yanıtları.

6 soruda TOKİ Kırıkkale Sosyal Konut Projesi 2022! Kırıkkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Kırıkkale 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Kırıkkale projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Kırıkkale 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Sun tarafından kuruldu.

Ukrayna Parlamentosu'ndan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasını onay!

Ukrayna Parlamentosu, Türkiye Cumhuriyeti ve Ukrayna arasında imzalanmış olan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasına onay verdi.

Kırım'dan konut projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mektubu! 

Kırım Tatar Milli Meclisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a konut projesi için teşekkür mektubu iletti. 

SASA'dan 350 milyon dolarlık elyaf tesisi yatırımı!

Yatırımlara hızla devam eden SASA, geçtiğimiz eylülde günlük bin 50 ton kapasiteli elyaf tesisini devreye aldı. Bu alandaki ikinci yatırımı için çalışmalara başlayan 350 milyon dolarlık yatırım planlanan tesisle, tekstil sektörünün dışa bağımlılığı düşecek.

kürüm sosyal tesisi Haberi

kürüm sosyal tesisi

Her mahalleye bir sosyal tesis inşa etmeyi sürdüren Şahinbey Belediyesi, ilçeye bağlı Kürüm Mahallesinde hayata geçirilen Sosyal Tesis ve Taziye evini hizmete sundu. Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan açılış törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yanı sıra AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, AK Pati Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Şükran Yılmaz, başkan yardımcıları ve vatandaşlar katılım gösterdi.
               

HİZMETİN EN İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, Şahinbey Belediyesinin mahallelere önemli hizmetler getirdiğini dile getirerek, “Öncelikle dünya lideri olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sizlere çok selamı var. ‘Ben köylü kardeşlerimi çok seviyorum. Onlar bizim veli nimetimiz. Onları...