13 / 05 / 2024

Karabük işyeri kiraları

Karabük işyeri kiraları

Karabük Belediye Başkanlığı; kent meydanında bulunan 5 işyerini 117 aylığına kiraya çıkarıyor. İhaleleri 29 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 15.00 ile 16.00 arasında yapılacak.

14 adet iş yeri aylık 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiraya veriliyor! Kiralık iş yeri arayanlar dikkat!

Bitlis ve Amasya'da yer alan toplam 14 adet iş yeri 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiraya veriliyor. İşte kiralama ile ilgili ayrıntılar ve ihale ilanları...

Aralık ayı kira zammında son dakika! Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam yapılacak?

Kira artış oranı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Yeni kira artış oranı belli oldu mu? Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam geldi? 

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

İş yeri kiralarında 6 kata ulaşan zam! Kira krizi büyüyor: İş yeri kiralarına sınırlama talebi!

Konutta sık sık gündem olan fahiş kiralar, iş yerlerine de sıçradı. 6 kata ulaşan kira zamlarının ardından, iş yerleri kiraları için sınırlama talebi geldi. İşte ayrıntılar..

Turgutlu Belediyesi'nden satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

AVM'lerde de kira krizi büyüyor! İş yeri kiralarına TÜFE’nin yüzde 50-60’ı kadar artış sınırı talebi!

AVM’ler pandemi döneminde markalara ciddi destekler sunarak, kiraların önemli kısmından feragat etti ancak sektörde kira sorunu yeniden gündem oldu. Perakendeciler, konuttaki gibi işyeri kiralarına da artış sınırı getirilmesini istiyor. İşte detaylar...

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı için son günler! Sakın kaçırmayın!

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı için son günler... Sakın kaçırmayın... İşte Kardemir işçi alımı ile ilgili detaylar...

İş yeri kira artışı nasıl belirlenir? İş yeri kiralarına nasıl zam yapılır? 

İş yeri kiracıları, kira artışlarının nasıl yapılacağını merakla araştırıyor. Peki iş yeri kira artışı nasıl belirlenir? İşte ayrıntılar...

360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

Çok sayıda kişi uygun fiyatlı daire ve kiralık iş yeri araştırması yapıyor. 360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olabilirsiniz. İşte haberin detayları…

İş yeri kira artış oranları Meclis'te! Yüzde 30'la sınırlandırılsın teklifi verildi! 

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, iş yeri kiraları için bir kanun teklifi sundu. Bu kapsamda, iş yeri kiralarının sabitlenmesi öngörülüyor. İşte ayrıntılar...

İş yeri kiraları illallah dedirtti, hükümete çok önemli çağrı yapıldı!

Türkiye’de her geçen artan ev kiralarının haricinde iş yeri kiraları da esnafa illallah dedirtiyor. Ülkenin hemen her şehrinde Pek çok esnaf, ay sonu yüksek rakamlar nedeniyle ödemekte zorlanırken, bazı semtlerdeki kira ücretleri ise kepenk indirtirken, hükümete ilginç bir çağrı yapıldı.

Esnaf iş yeri kiralarındaki yüksek artıştan şikayetçi!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada Özellikle işyeri kiralarında yaşanan yüksek artışların gerek esnaf gerekse de tacir işletmeler için son dönemde işletmelerin sürdürülebilirliklerini oldukça zorlamaya başladığını söyledi.

'İş yeri kiralarına da yüzde 25 sınırı getirilsin'

Bu yılın Haziran ayında konut kiralarının artışına yüzde 25 zam sınırı getirilmiş ancak işyerleri bu uygulamanın dışında tutulmuştu. İş yeri sahipleri ve özellikle küçük esnaf kira artışından yakınarak kendileri için de sınırlama getirilmesini istiyor.

Karabük işyeri kiraları Haberi

Karabük işyeri kiraları


Karabük Belediye Başkanlığı; kent meydanında bulunan 5 işyerini kiraya çıkarıyor. İşyerleri 117 aylığına kiraya çıkıyor. 


İhaleleri 29 Eylül 2014 Pazartesi günü Karabük Belediye Başkanlığı encümeni huzurunda yapılacak. 


İHALE İLANI


İŞYERİ KİRALANMASI KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 3333


KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


İLAN


1-Belediyemiz tarafından yapılan Kent Meydanında bulunan taşınmazlar sözleşme tarihinden itibaren 2886 Sayılı Yasanın 35/c maddesine göre açık artırma usulü ihale ile 117 aylığına kiraya verilecektir.


NO.    M2.    TÜRÜ    AYLIK KİRA BEDELİ    GEÇİCİ TEMİNATI    İHALE SAATİ


1    60.75    İŞYERİ    2.000.00-TL.    7.020,00-TL.    15:00


2    109,00    İŞYERİ    3.000,00-TL.    10.530,00-TL.    15:15


3    90,50    İŞYERİ    2.400,00-TL.    8.424,00-TL.    15:30


4    90,50    İŞYERİ    2.400,00-TL.    8.424,00-TL.    15:45


5    90,50    İŞYERİ...