19 / 05 / 2024

karabük müsiad şubesi açılış

karabük müsiad şubesi açılış

Çevrik Köprü tesislerinde işadamları ve basın mensupları ile birlikte kahvaltıda bir araya gelen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şubesi Kurucu Kurulu üyeleri dernek hakkında bilgiler verdi...

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı için son günler! Sakın kaçırmayın!

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı için son günler... Sakın kaçırmayın... İşte Kardemir işçi alımı ile ilgili detaylar...

KARDEMİR tam 600 işçi alacak! Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak... Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın...

Karabük Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Karabük Üniversitesi 61 Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Birçok kişi tarafından merak edilen ilanın detayları da belli oldu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Elegant Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Elegant Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Dilekli tarafından açıldı.

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi açıldı!

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Nurselin Çayır tarafından açıldı. 

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Pınarlı tarafından açıldı. 

Drymay Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Drymay Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi 15 milyon TL bedelle Murat    Tecer tarafından açıldı.

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi açıldı!

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yılmaz tarafından açıldı.

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Tuzla'da 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Orbay Şimşek ve Basri Dede tarafından açıldı.

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi açıldı!

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi bugün Şile'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Göğen ve Osman Özenç ortaklığında açıldı.

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi açıldı!  

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Naciye Öksüz tarafından açıldı.

TOKİ Karabük Eflani 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Karabük Eflani 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Karabük Eflani 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Karabük Eflani 2019 başvuruları ne zaman?TOKİ Karabük Eflani 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Karabük Eflani 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla...

karabük müsiad şubesi açılış Haberi

karabük müsiad şubesi açılış


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şubesi’nin açılışı hakkında basın mensuplarını bilgilendirmek amacıyla bir toplandı düzenlendi.


Çevrik Köprü tesislerinde işadamları ve basın mensupları ile birlikte kahvaltıda bir araya gelen Karabük MÜSİAD Karabük Şubesi Kurucu Kurulu üyeleri dernek hakkında bilgiler verdi.


Toplantıda MÜSİAD hakkında bilgilendirme yapan Karabük Şubesi Kurucu Başkanı Ahmet Nur şunları kaydetti; “Tam açılımı Müstakil Sanayci ve İşadamları Derneği olan MÜSİAD, 5 Mayıs 1990 tarihinde güçlü ekonomiye sahip, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan ortak milli ve manevi değerlere sahip bir grup iş adamının kurmuş olduğu bir sivil toplum kuruluşudur. Bugün 7 bin 550’i aşkın üyesi ile Türkiye ve dünyanın 149 farklı noktasında faaliyet göstermekte olup kamu yararına dernek statüsüne sahiptir. MÜSİAD’ın ana misyonu; ulusal ve uluslararası düzeyde...