14 / 05 / 2024

Karabük Özel İdare milli eğitim yatırımları

Karabük Özel İdare milli eğitim yatırımları

Karabük Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, kent genelinde devam Milli Eğitim yatırımlarının inşaatlarında incelemelerde bulundu. Karabük Anadolu Öğretmen Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının süresinde tamamlanacağı bildirildi...

Karabük’te kamu yatırımları devam ediyor!

Karabük Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, yapımı devam eden kamu inşaatlarını yerinde inceledi.

Karabük Eflani'de değişim ve dönüşüm başlıyor!

Karabük Eflani Belediyesi 2017 yılı bütçesini 3 milyon 300 bin TL olarak belirledi. Hiç bir kuruma ve özel sektöre borcu olmayan belediyenin başkanı İbrahim Ertuğrul, ileçnin değişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirtti.

Karabük Keltepe Kayak Merkezi'nde çalışmalar sürüyor!

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun Keltepe Kayak Merkezinde incelemelerde bulundu.

TOKİ Karabük Safranbolu 2016 kura çekilişi!

TOKİ Karabük Safranbolu 2016 kura çekilişi 12 Şubat Cuma günü düzenlenecek. Emeklilere özel satışa çıkarılan projede 180 ay veya 240 ay vade fırsatı sağlanıyor.

TOKİ Karabük Safranbolu emekli başvuru 2015!

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri fiyatları 98 bin 700 TL'den başlıyor. Projede emekliye özel olarak 426 adet daire satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Karabük Safranbolu emekli başvuru 2015 detayları...

TOKİ Karabük başvuru süreci yarın başlıyor!

TOKİ Karabük başvuru süreci yarın başlıyor. Emekliye özel olarak 426 konutun satışa çıkarılacağı projede kura satışları 12 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Karabük'te emekliye özel 426 konut satıyor!

TOKİ Karabük'te emekliye özel 426 konut satıyor. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede yüzde 20 peşinatta kalan bedel için 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

Karabük'te sağlık kurumları bir çatı altında toplanıyor!

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet binası ihalesi ile ilgili bir çok kurumun bir çatı altında olacağını kaydetti.

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası ihalesi 24 Haziran'da!

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun sağlık Kurumlarının bir çatı altında toplanacağını söyledi.Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası ihalesi 24 Haziran'da yapılacak.

TOKİ Karabük Safranbolu Belediye Projesi konut teslimi bugün başladı!

Toplu Konut İdare Başkanlığı Karabük Safranbolu Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamındaki 506 adet konutun teslim işlemleri, 8 Haziran ile 26 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Karabük revizyon imar planı iptal edildi!

Karabük revizyon imar planı iptal edildi. Karabük Belediye Meclisi'nin onayladığı ancak Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin yargıya taşıdığı Karabük Revizyon îmar Planı'nı Kastamonu İdare Mahkemesi iptal etti.

TOKİ Karabük Eskipazar'da 177 adet konut yaptıracak!

Karabük İli Eskipazar İlçesi 2 Etap 177 Adet Konut, 1`er Adet Camii ve Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Karabük'te!

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Karabük'te ziyarete açıldı. "Şehitler Diyarından Anadolu'ya" sloganıyla yola çıkan ve Albay Karaoğlanoğlu Caddesi'nde ziyarete açılan gezici müzeye, vatandaşlar ilgi gösterdi.

Karabük Özel İdare milli eğitim yatırımları Haberi

Karabük Özel İdare milli eğitim yatırımları


Karabük Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, kent genelinde devam Milli Eğitim yatırımlarının inşaatlarında incelemelerde bulundu.


Uzun, beraberinde Yatırım ve İnşaat Müdürü Ramazan Aydın, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Sayın ve Milli Eğitim İnşaat ve Emlak Şefi Ayhan Yeşil ile birlikte inşaatı devam eden Karabük Anadolu Öğretmen Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatında incelemelerde bulundu.


Çalışmaları yerinde inceleyen Uzun, “Karabük Anadolu Öğretmen Lisesi kapalı spor salonu inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. İstinat duvarı tamamlanmış ve temel betonu atılmış durumda, sözleşmede işin süresi 270 gün herhangi bir olumsuzluk yaşanmazsa Kapalı Spor salonumuz süresi içinde tamamlanarak teslim edilecektir” dedi.




Maraş...