18 / 05 / 2024

Karabük Safranbolu Akçasu sözleşme

Karabük Safranbolu Akçasu sözleşme

Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi AGG Toplu Konut Projesinde yer alan konutların sözleşme imzalama ve teslim işlemleri; 16-24 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Karabük Safranbolu için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili, Safranbolu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

Karabük'teki 50 dönümlük arazi Organize Sanayi Bölgesi'ne kazandırılacak!

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş yaptığı açıklamada, Karabük'teki 50 dönümlük arazinin OSB'ye kazandırılacağını söyledi.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Karabük Eskipazar Devlet Hastanesi binasının akıbeti mecliste!

Karabük ilinde 2017 yılında açılan Eskipazar Devlet Hastane binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Aksoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Safranbolu'da 100 yıllık tarihi konak çöktü!

Karabük Safranbolu'da 100 yıllık bir tarihi konakta yangın çıktı. Konak, yangın soğutma çalışmalarından sonra çöktü...

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

Karabük'te arazi kavgası:2 ölü!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada 2 kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. 

Karabük'te TOKİ çalışmaları start alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Karabük ziyaretini değerlendiren AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, bölgede TOKİ çalışmalarının start alacağını söyledi.

TOKİ Karabük Kirkille başvuruları 18 Aralık'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük Safranbolu Kirkille projesinde yer alan 75 adet konut için başvurular 18 Aralık'ta başlıyor.

TOKİ Karabük Safranbolu Kirkille kura sonuç listesi!

TOKİ Karabük Safranbolu Kirkille kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. Toplamda 200 daireden meydana gelen projede satışlar bugün gerçekleştirilecek. 

TOKİ Karabük Safranbolu Kirkille kura çekilişi!

TOKİ Karabük Safranbolu Kirkille kura çekilişi iptal edildi. Başvuruların konut sayısından az olduğu projede 162 adet 3+1 daireler yer alıyor.

Karabük Safranbolu Akçasu sözleşme Haberi

Karabük Safranbolu Akçasu sözleşme


Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi 192 konut Alt Gelir Grubu konut projesi kapsamında kurada hak sahibi olan vatandaşlar program çerçevesinde 16-24 Mart 2017 tarihleri arasında Konut Satış Sözleşmelerini imzalayarak konutlarını teslim alabilecekler.


Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi AGG Toplu Konut Projesinde yer alan konutların sözleşme imzalama ve teslim işlemleri; 16-24 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


TOKİ tarafından hazırlanan ve ilan edilen “Sözleşme İmzalama ve Konut Teslim Programı” çerçevesinde konutların sözleşme imzalama işlemleri T.Halk Bankası Safranbolu şubesinde ve teslim işlemleri Metroplan Müş. Müh. San. Ve tic. Ltd. Şti. aracılığı ile Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi Projesi Şantiyesinde gerçekleştirilecek.


3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle doğacak Katma Değer Vergisi tutarı

peşin olarak ödenecektir. KDV bedeline ilişkin belge veya dekont ibraz edilmeden kesinlikle teslim

işlemi...