02 / 05 / 2024

karabük üniversitesi turizm çalıştayı

karabük üniversitesi turizm çalıştayı

Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Gürbüz, Türkiye' nin son yıllardaki verilere göre turizm talebi açısından 6' ncı sırada yer aldığını söyledi...

Karabük Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Karabük Üniversitesi 61 Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Birçok kişi tarafından merak edilen ilanın detayları da belli oldu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Karabük Üniversitesi'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Mühendislik Fakültesi Laboratuvarı, Öğrenci İşleri Merkezi ve 1000 kişi seyirci kapasiteli spor kompleksi inşaatlarını tek tek gezip incelemelerde bulundu.

Karabük ve Bartın Arap yatırımcıların radarında!

Karabük ve Bartın’a gelen Arap yatırımcılar, turizm alt yapısını görmek ve turizm yatırım imkanlarını öğrendi. Yatırımcılar bölgede otel yatırımı yapmak istediklerini açıkladı.

Karabük Üniversitesi Camisi açıldı!

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Karabük Üniversitesi Camisi'nin ibadete açılması dolayısıyla düzenlenen törende katıldı.

Karabük'te inşaat mühendisleri riskli yapı analizi hakkında bilgilendirildi!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu’nda “Riskli Yapı Tespiti ve Hasarlı Yapıların Tespitinde Dikkat Edilecek Hususlar” konulu konferans gerçekleştirildi.

İdris Güllüce Karabük Üniversitesi'nde düzenlenen etkinliğe katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından düzenlenen "İllerimiz Karabük Üniversitesi'nde Ayyıldızın Altında Buluşuyor" etkinliğine katıldı. Güllüce, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal'dan üniversite hakkında bilgi a

Karabük Üniversitesi Rektörlüğü gayrimenkul satıyor: 9 milyon 561 bin TL'ye!

Karabük Üniversitesi Rektörlüğü Karabük merkez Ergenekon mahallesinde yer alan 8 bin 961 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İhale 5 Ağustos 2014 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek...

Mef Danışmanlık İnşaat Mühendislik Mimarlık ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mef Danışmanlık İnşaat Mühendislik Mimarlık ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selman Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da Kadıköy, Feneryolu Mahallesi'nde kuruldu.

Karabük'te bir evde yangın çıktı!

Karabük'te Yenimahalle Millet Caddesi üzerinde bir evde yangın çıktı. Yangın nedeni ile 3 ev ve de bir otomobil kullanılamaz hale geldi, dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Kıdan Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kıdan Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Engin Kıdan Şube Müdürlüğü tarafından 7 milyon 800 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu.

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık ve Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi, Mert Giray Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL'Lik sermaye ile kuruldu.

MÜSİAD Karabük Şubesi açıldı!

MÜSİAD Karabük Şubesi açıldı. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şubesi açılış galasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin konuşma yaptı.

karabük üniversitesi turizm çalıştayı Haberi

karabük üniversitesi turizm çalıştayı


Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Gürbüz, Türkiye'nin son yıllardaki verilere göre turizm talebi açısından 6'ncı sırada yer aldığını söyledi.


Fakültede düzenlenen “Safranbolu Turizm Paydaşları Çalıştayı”nda konuşan Gürbüz, fakültenin bir yaşına girdiğini anlattı.


Çalıştayı 2. Abdülhamit döneminde inşa edilen binada yapmanın son derece anlamlı olduğunu kaydeden Gürbüz, şunları dile getirdi:


"Dünya turizm istatistiklerine göre 1 milyarın üzerinde insan seyahatte bulunmaktadır. Bu seyahatleri sonucunda da gittikleri ülkelere turizm girdisi sağlamaktadır. İster gelişmiş, ister gelişmekte olsun, ülkeler ayırt etmeksizin turizm sektörüne önemli hassasiyet göstermektedir. Dünya ölçeğine baktığımız zaman ilklerin içinde gelişmiş ülkeleri de görüyoruz. Fransa’yı, Amerika’yı, İspanya, İtalya’yı görüyoruz. Bu, demek değildir ki gelişmiş ekonomiler turizmin dışında kalıyor. Her ne kadar gelişmekte olan ülkelerin ekonomik girdileri için önem arz etse de...