06 / 05 / 2024

Karabük yangın 2013

Karabük yangın 2013

Karabük'te Kurtuluş Mahallesi Şehit Yılmaz Korkut Caddesi üzerinde bulunan bir evde çıkan yangında, yaşlı adam son anda yanmaktan kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor...

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

Batman'da AVM'de büyük yangın!

Batman’da bir alışveriş merkezinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

TOKİ Karabük Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük’ün Belen Mahallesi’nde inşa edeceği 1.144 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

Batman'da 80 yıllık yangın kulesine tadilat yapılıyor!

Batman’ın sembollerinden olan DDY Batman Gar Müdürlüğü’nün 80 yıllık yangın kulesi, nihayet tadilata alınıyor.

Karabük Muallimler Birliği binasının restorasyonuna ödül verilecek!

Bir süre önce onarılan ve geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki tarihi "Muallimler Birliği" binasının restorasyonuna ödül verileceği bildirildi.

Ergün Turan, Karabük'te emeklilerle bir araya gelecek!

Türkiye İşçi Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın bugün Karabük’e geleceğini ve aynı gün saat 11:00’de Tüccarlar Kooperatifi Düğün salonunda bir toplantı düzenleneceğini açıkladı.

Yangının en büyük nedeni denetimsiz yapılaşma!

Yangından Korunma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada; yangın durumunda ticari ve sanayi yapılanımı büyük risk taşıdığım, bu yapıların yangına karşı hem pasif hem aktif yöntemlerle korunmaları ve inşası esnasında denetlenmeleri gerektiğini söylüyor.

Karabük'te inşaat mühendisleri dönüşüm hakkında bilgilendirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Karabük İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık Bölümü Akademisyenleri. Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği öğrencileri ile Mimarlık Bölümü öğrencileri katıldı.

TOKİ Karabük Safranbolu başvuruları bugün başlayacak!

TOKİ Karabük Safranbolu başvuruları bugün başlayacak. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede 2+1 olarak dizayn edilen 1 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Karabük Safranbolu başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ Karabük Safranbolu başvuruları yarın başlayacak. Dairelerin 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği projede 10 bin 184 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Karabük Soğuksu'da 2. etap kentsel dönüşüm başlıyor!

Ak Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Soğuksu Mahallesi 2. Etap kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ Karabük Merkez 700 adet konut ihalesi bugün!

TOKİ Karabük Merkez kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 700 adet konut, 1 adet 600 kişilik cami ve 1 adet 750 kişilik cami, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet büfe inşaatı ile altyapı ve çevre düzenelemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te yapılacak

Adal Yangın Güvenliği Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adal Yangın Güvenliği Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Toroscan Ağabeyoğlu ve İbrahim Yılmazkaya ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Temmuz' da Kadıköy'de kuruldu.

Karabük yangın 2013 Haberi

Karabük yangın 2013

Kurtuluş Mahallesi Şehit Yılmaz Korkut Caddesi üzerinde bulunan Recep Tayyar'a (80)  ait tek katlı evde yangın çıktı. Dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiyeye ve polise bildirdi.


Kısa sürede alevlerin tamamen sardığı evde Tayyar'ın yalnız yaşadığını öğrenen ekipler, eve girerek baygın halde yatan yaşlı adamı çarşafa sararak dışarı çıkarttılar. 


Hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilen yaşlı adam kaldırıldığı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. 


Karabük Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.


Olayla ilgili soruşturma...