18 / 05 / 2024

karabük yenice aşağıköy mevkii satılık arsa

karabük yenice aşağıköy mevkii satılık arsa

Karabük Yenice Menderes Mahallesi Aşağıköy Mevkii'de yer alan 7 adet 6 katlı bina ile arsası açık satışa sunuluyor...

Düzce-Bolu-Karabük-Samsun YHT projesi ne zaman açılacak?

Karadeniz bölgesi için planlanan bir raylı sistem projesi olup olmadığı ve Düzce-Bolu-Karabük-Samsun yüksek hızlı tren hattı açılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Karabük'te 36 iş yerini satışa çıkardı!

TOKİ, Karabük'te bulunan 36 adet iş yeri açık artırma usulüyle satıyor. Vadeli, açık artırma ile satışa sunulacak iş yerleri için yüzde 25 peşinata 120 ay vade fırsatı sunulacak.

Karabük'te 3 hastane açıldı!

Sağlık Bakanı Koca, Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Yenice Devlet Hastanesi, Eskipazar Entegre Devlet Hastanesi ve İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi...

Karabük'teki yeni yerleşim alanlarına yeni yollar açılıyor!

Karabük’ü yaşanabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz demeden çalışan Karabük Belediyesi, hızla büyüyen ve gelişen Karabük’te, eksik görülen her bölgede yol açma çalışması yapıyor.

Karabük Soğuksu'da TOKİ parkı açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından Soğuksu Mahallesine yapılan Soğuksu TOKİ Parkı'nın açılışı yapıldı. Açılış töreninde konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, göreve geldikten sonra 7 yıl içerisinde Karabük'ün şeklini ellerinden geldiğince değiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ihalesi bugün!

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile Safranbolu ilçesi 8 dairelik hizmet evi ve ek binası inşaatları ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

TOKİ Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi 252 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile Safranbolu ilçesi 8 dairelik hizmet evi ve ek binası inşaatları ihalesi 5 Mayıs'ta yapılacak.

Karabük Safranbolu TOKİ kura sonucu açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın kura yöntemiyle satışa çıkardığı Karabük Safranbolu TOKİ Konutları kurası bugün çekildi. Karabük Safranbolu TOKİ kura sonucu açıklandı.

Karabük'te yüksek tepelerdeki mahalleler için asansör inşa ediliyor!

Karabük Belediyesi, yüksek tepelere kurulu mahalleye vatandaşların rahat ulaşması için 2 asansör daha inşa ediyor. Belediye tarafından yapımına başlanan 12’şer kişilik ve etrafı camdan 2 asansör, merdiven tırmanma çilesine son verecek.

Karabük-Zonguldak demiryolu hattı ocak ayında açılıyor!

Türkiye'nin en önemli yük akslarından olan ve toplam 220 milyon euro maliyetle AB standartlarında yenilenen Irmak-Karabük-Zonguldak demiryolu hattının ilk fazı olan Karabük-Zonguldak arası Ocak'ta açılacak.

Karabük 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi Parkı açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından yapılan 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Park açılış töreninde mahalle sakinleri adına bir konuşma yapan Mahalle Muhtarı Recep Çakıcı açılış konuşmasını yaptı.

Kardemir Karabük yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı. Kardemir Karabük tarafından yapılan açıklama haberimizde mevcut

1947 yılında Kadıköy Rasimpaşa'da bir ev 1.074 liraya satılacakmış!

Reşat Altın 30 lira olduğu 1947 yılında Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde özellikleri belirtilmeyen bir ev 35 altın parasına, bin 74 liradan satışa çıkartılmış. Pazarbaşı'nda ise bir ev bin 231 liradan satılacakmış.

karabük yenice aşağıköy mevkii satılık arsa Haberi

karabük yenice aşağıköy mevkii satılık arsa

Karabük Yenice Sulh Hukuk Mahallesi Satış Memurluğu'nda açık artırma usulü ile satışa sunulan arsa 7 bin 444,57 metrekare alana sahip olup, arsa üzerinde 7 adet 6 katlı bina bulunuyor.


Açık artırma ile satışı yapılacak arsanın satışı, 7 milyon 299 bin 40 TL muhammen bedelle 21 Ocak 2013 tarihinde saat 10:00-10:10 arasında Yenice Adliyesi İcra Müdürlüğü salonu adresinde gerçekleşecek.


İkinci satış ise 31 Ocak 2013 tarihinde  aynı yer ve aynı saatlerde yapılacak.

Detaylı bilgi için