03 / 05 / 2024

karabük yenice yangın

karabük yenice yangın

Karabük'te yangın çıktı, Yenice ilçesinde çıkan yangında 2 ev ve bir samanlık kullanılamaz hale geldi, olay yerine gelen Yenice Belediyesi itfaiye ekipleri ve Orman İşletme Şefliğine ait 4 arazözle müdahale edilen yangın, bir saatte söndürüldü.

Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bolu ve Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Bolu ve Karabük illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

TOKİ Karabük Yenice projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice 2020 projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Karabük Yenice 218 konut ihalesi yarın!

Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi, 2. Etap 218 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Karabük Yenice 218 konut ihalesi 17 Mart'ta!

Karabük Yenice İsmetpaşa Mahallesi, 2. Etap 218 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Karabük Yenice 2019 projesinde kuralar çekildi!

TOKİ, Karabük'ün Yenice ilçesinde inşa edilen sosyal konutların hak sahipleri, kurayla belirlendi. Daire almaya hak kazanan vatandaşlar sevinçlerini yakınlarıyla paylaştı....

TOKİ Karabük Yenice 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Karabük Yenice 50 bin konut kura çekilişi tarihi!

TOKİ Karabük Yenice 50 bin konut kura çekilişi tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 217 adet konut bulunuyor.

TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 kura çekilişi 25 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi 25 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 kura çekilişi ne zaman?TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Karabük Yenice 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

Reysaş GYO Karabük'teki arsasını 17 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO Karabük'te yer alan arsasını Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları İşletim A.Ş.'ye 10 yıllığına kiraya verdi. Arsadan 10 yılda yaklaşık KDV dahil 17 milyon TL gelir elde edilecek...

karabük yenice yangın Haberi

karabük yenice yangın


Yenice ilçesinde çıkan yangında 2 ev ve bir samanlık kullanılamaz hale geldi.


Ibırcak köyü Yağbasan Mahallesi'nde Hamdi Özyılmaz’a ait tek katlı ahşap evde çıktığı tahmin edilen yangın, kısa sürede bitişikteki Cevat Özyılmaz'a ait binaya da sıçradı.


Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Yenice Belediyesi itfaiye ekipleri ve Orman İşletme Şefliğine ait 4 arazözle müdahale edilen yangın, bir saatte söndürüldü.


Yangında 2 ev ve 1 samanlık kullanılamaz hale...