04 / 05 / 2024

Karabük yıkım

Karabük yıkım

Karabük’te inşaatta yapılan temel kazı sonrası iki katlı ev yıkılma tehlikesine karşı tahliye edildi. Çevrede güvenlik önlemleri alındı.

Karabük Fener Cafe’ye yıkım kararı!

Karabük Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu, kentsel sit alanı içerisinde bulunan Fener Cafe’nin onaylı restorasyon projesine aykırı olarak inşa edilmesi nedeniyle yıkılması kararlaştırılan ancak yıkılmayan yapı sahipleri hakkında yasal işlem başlattı.

Karabük'te daire fiyatları yüzde 50 arttı!

Karabük'te inşaat sektörünün zor günler geçirdiği ifade ediliyor. Dairelerin metrekare fiyatları yapım fiyatı girdilerin zamlanmasıyla yüzde 50 arttı.

Karabük Bulak Köyü'nde 4.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Karabük Merkez'de Bulak Köyü'ndeki arsasını satıyor. Arsa için ihale, 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Karabük'te mühürlenen binalarda oturanlar 8 aydır dışarı çıkamıyor!

Karabük'te TOKİ konutlarındaki 17 binanın asansörleri, geçen yıl haziran ayında yürürlüğe giren Asansör Yönetmeliği’ne uygun olmadığı gerekçesiyle mühürlenmişti. 7 katlı binalarda oturan yaklaşık 30 engelliden bazıları 8 aydır dışarıya çıkamıyor.

Karabük Eflani'de değişim ve dönüşüm başlıyor!

Karabük Eflani Belediyesi 2017 yılı bütçesini 3 milyon 300 bin TL olarak belirledi. Hiç bir kuruma ve özel sektöre borcu olmayan belediyenin başkanı İbrahim Ertuğrul, ileçnin değişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirtti.

Karabük Rüya Şehir kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Çebioğlu Grup Karabük'ün dev kentsel dönüşümü olan 'Rüya Şehri' startını verdi. 4 yılı aşkındır devam eden çalışma sonucu Adatepe bölgesine yapılması planlanan 'Rüya Şehir'in ilk startı verilerek hafriyat çalışmalarına kurban kesilerek başlandı.

Karabük'te yüksek tepelerdeki mahalleler için asansör inşa ediliyor!

Karabük Belediyesi, yüksek tepelere kurulu mahalleye vatandaşların rahat ulaşması için 2 asansör daha inşa ediyor. Belediye tarafından yapımına başlanan 12’şer kişilik ve etrafı camdan 2 asansör, merdiven tırmanma çilesine son verecek.

Karabük'e 12 yılda 4 katrilyonluk yatırım yapıldı!

Toplu açılış törenleri ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde aldığı yüzde 65 oy için teşekkür amaçlı Karabük'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kent Meydanında Halka hitap etti.

Çanakkale 100'üncü Yıl Gezici Müzesi Karabük'te!

Gezici müzede, Çanakkale Zaferi'ni anlatan yaklaşık 4 bin eser yer alıyor. "Çanakkale 100’üncü Yıl Gezici Müzesi", Karabük'te ziyarete açıldı. Müze, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünce destekleniyor.

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Karabük'te!

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Karabük'te ziyarete açıldı. "Şehitler Diyarından Anadolu'ya" sloganıyla yola çıkan ve Albay Karaoğlanoğlu Caddesi'nde ziyarete açılan gezici müzeye, vatandaşlar ilgi gösterdi.

Karabük'te yüzün üzerinde kira yardımı başvurusu yapıldı!

Karabük Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, Karabük ve Safranbolu'da kentsel dönüşüm kapsamında yüzün üzerinde kira yardımı başvurusu aldıklarını ve bunları da sonuçlandırdıklarını söyledi...

Karabük yüzme havuzu inşaatına ödenek geldi!

Karabük Valisi İzzettin Küçük, tamamlanmak üzere olan olimpik yüzme havuzu inşaatı çevre düzenlemesi için gerekli ödeneğin geldiğini bildirdi. Küçük, Karabük için çok büyük ve önemli bir yatırım olan havuzun inşaatını yakından takip ettiklerini söyledi...

34 ildeki 6 bin konutun yıkım çalışmaları devam ediyor!

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Dönüşüm Alanları Daire Başkanı Hikmet Haspolatlı, ''5 Ekim'de yıkım kararı alınan 34 vilayetteki 6 bini aşkın konut biriminin yıkım çalışmaları hızla sürüyor'' dedi

Karabük yıkım Haberi

Karabük yıkım

Karabük’te inşaatta yapılan temel kazı sonrası çökme riski bulunan iki katlı bir ev boşaltıldı.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, Esentepe Mahallesi Kırlangıç Sokak’taki inşaatta yapımına başlanılan temel kazı çalışmaları sonrası iki katlı ev yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Yıkılma ve çökme riski bulunan bina ihtimallere karşı tahliye edildi. Ev sahipleri Karabük Belediyesi ekipleri tarafından binayı boşalttı. 

Ekipler, çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. 

9 soruda kentsel dönüşümde riskli yapılar nasıl...