10 / 05 / 2024

Karabük Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi nerede

Karabük Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi nerede

Karabük İli Safranbolu İlçesi'nde bulunan Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 29 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Ayçiçeği bolluğu gelecek! Karabük’ten yeni destekleme modeli ile başarı geldi

Karabük'ün yağlık ayçiçeği üretimi, yeni destekleme modeli ile 900 tona yükseldi. İşte detaylar...

13 Haziran demir fiyatları ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 1 ton demir ne kadar? Demir fiyatları ne olacak?

İnşaatın  en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Demir fiyatları ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 1 ton demir kaç lira? İşte 13 Haziran 2022 demir fiyatları...

TOKİ Karabük Safranbolu Kirkille kura çekilişi!

TOKİ Karabük Safranbolu Kirkille kura çekilişi iptal edildi. Başvuruların konut sayısından az olduğu projede 162 adet 3+1 daireler yer alıyor.

Karabük'ün 23. Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Karabük Belediyesi'nin 29 Mart Seçimleri 2014 Vizyonu adı altında halka sunduğu projeleri içinde yer alan Sosyal Yaşam Merkezlerinin 23.sünün temeli Karabük Mahallesinde atıldı.

Şanlıurfa Yumurta Tavukçuluğu Tesisi'nin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Şanlıurfa İli, Karaköprü İlçesi, Yukarı Göbekli Mevkii'nde yapılması planlanan Tavuk Yetiştirme ve Yumurtacılık Tesisi Kapasite Artış projesinin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta gerçekleşecek.

Çankırı Yumurta Tavukçuluğu Tesisi'nin ÇED toplantısı 9 Ağustos'ta!

Uğur Karaaslan tarafından Çankırı İli, Yapraklı İlçesi, Balıbıdık Köyü'nde Yumurta Tavukçuluğu Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı ise 9 Ağustos'ta yapılacak.

Balıkesir Yarka Yetiştiriciliği Tesisi projesinin ÇED toplantısı 25 Şubat'ta!

Balıkesir İli Burhaniye İlçesi'nde yer alan Yarka Yetiştiriciliği Tesisi ve Yumurta Tavukçuluğu Kapasite Artışı Projesi'nin gerçekleşmesine ilişkin ÇED toplantısı 25 Şubat günü 14:00'da gerçekleşecek.

Karabük Safranbolu TOKİ kura çekilişleri emekli!

Karabük Safranbolu TOKİ kura çekilişleri emekli kategorisinde gerçekleşiyor. Toplamda 426 adet konutun satışa sunulduğu projede 180 ay veya 240 ay vade uygulanıyor.

İzmir Tavuk Yetiştirme Tesisi ve Gübre Kurutma Tesisi projesinin toplantısı 24 Aralık'ta!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi'nde yer alan Yumurta Tavukçuluğu Yetiştirme Tesisi ve Gübre Kurutma Tesisi projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 24 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Karabük Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi projesinin toplantısı 29 Aralık'ta!

Karabük İli Safranbolu İlçesi'nde bulunan Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 29 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

İzmir Yumurta Tavukçuluğu Yetiştirme Tesisi Kapasite Artırımı projesinin toplantısı 8 Aralık'ta!

İzmir Menemen'de bulunan Yumurta Tavukçuluğu Yetiştirme Tesisi Kapasite Artırımı Ve Gübre İşleme Tesisi İlavesi projesinin ÇED toplantısı 8 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Konya Yumurta Tavukçuluğu ve Gübre İşleme Tesisi projesi halk toplantısı 28 Haziran'da!

Konya Meram ilçesinde Selet Entegre Et Ve Süt Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Yumurta Tavukçuluğu ve Gübre İşleme Tesisi Kapasite Artırımı projesi halk toplantısı 26 Haziran'da yapılacak.

Karabük SGK binasının temeli atıldı!

Cuma Pazarı eski Hal Binasının bulunduğu alana yapılacak olan Karabük Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Karabük Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi nerede Haberi

Karabük Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi nerede

Kalemler Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Karabük İli Safranbolu İlçesi, Kuzkaya Köseler Köyü, Çay Boyu Mevkii, 102-108 ada, 21-6-12-21-22-23-24 nolu parseller üzerinde; Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi Kapasite Artışı yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Kuzkaya Köseler Köyü, Köy Konağı 

Toplantı Adresi: Kuzkaya Köseler Köyü, Safranbolu/KARABÜK

Toplantı Tarihi: 29.12.2015 

Toplantı Saati:...