03 / 05 / 2024

Karaburun yenilendi

Karaburun yenilendi

Arnavutköy Belediyesi alt yapısı tamamlanan cadde ve sokakların asfalt kaplama işlemini tamamladı. Ayrıca Karaburun ve Yeniköy Mahallerinin; cadde ve sokaklarında, asfalt yenilemesi yaptı.

İzmir Karaburun yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbullu girişimcilerin gözdesi haline gelen Çeşme, Urla, Seferihisar, Karaburun ve Güzelbahçe'de metrekare fiyatları 20 bin TL'ye kadar çıktı.

Fatih Camii’nin çevresi yenilendi!

İstanbul’un tarihi yapılarından biri olan Fatih Camii’nin çevresi yenilendi. Proje kapsamında yaklaşık 18 bin metrekarelik yeşil alan uygulaması tamamlandı. Tarihi caminin çevresinde dinlenme alanları, süs havuzları ve yürüyüş yolları inşa edildi.

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Köprübaşı ilçesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan ve bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı baştan aşağı yenilendi.

İzmir Karaburun'da arazi fiyatları yüzde 50 arttı!

İzmir Karaburun ve Mordoğan bölgesi, İzmir'in en çok konuşulan bölgeleri arasına girdi. Bölgedea razi fiyatları yaklaşık yüzde 50 artış gösterdi.

Silverline Ankastre’de fiyatlar yenilendi!

Silverline Ankastre’de bahar aylarına girerken doğa gibi fiyatlar da yenilendi...

Konak İhsan Alyanak Parkı yenilendi!

İzmir Belediyesi’nin eski başkanlarından merhum İhsan Alyanak’ın adını taşıyan Kılıçreis Mahallesi’ndeki İhsan Alyanak Parkı baştan aşağı yenilendi.

İzmir Karaburun'da 3.1 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Defterdarlığı Karaburun Malmüdürlüğü, İskele Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Turizm Tesis Alanı imarlı arsanın satış bedeli 3 milyon 130 bin TL olarak belirlendi.

Yozgatlı hayırsever Osmanpaşa Aslan'ın evi yenilendi!

Yozgat'ta donmak üzere olan köpeğe ve 6 yavrusuna sahip çıkan engelli Osmanpaşa Aslan'ın evi yenilendi. Hayvanseverler, Aslan'ın evini boyayıp eşyalarını yeniledi.

Mersin Akarca'daki imamevi ve muhtarlık binası yenilendi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, merkezde yürüttüğü çalışmaları kırsalda da hız kesmeden sürdürüyor. Mezitli İlçesi Akarca Mahallesi’nde atıl vaziyette kaderine terkedilen imamevi ve muhtarlık binası, Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi.

Kozan Otogarı baştan aşağı yenilendi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 130 bin nüfuslu ilçenin 25 yıllık ulaşım merkezinde kapsamlı tadilat gerçekleştirdi, bu kapsamda Kozan Otogarı baştan aşağı yenilendi.

İzmir Karaburun'da ÇED toplantısı yapılamadı!

İzmir'in Karaburun'da yeni balık çiftliği yapılmasına ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) sürecini başlattı. “ÇED bilgilendirme toplantısı”na yöre halkı izin vermedi

İzmir Karaburun'da 6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir Defterdarlığı Karaburun Malmüdürlüğü, Karaburun İskele'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Konut ve turizm tesis alanı imarlı arsaların satış bedeli 6 milyon 76 bin TL olarak belirlendi.

Karaburun'daki Salman Barajı inşaatının yüzde 45'i tamam!

DSİ tarafından İzmir Karaburun Yarımadası’nda yapımına başlanan Salman Barajı’nda fiziki gerçekleşme yüzde 45 seviyesine ulaştı

Karaburun yenilendi Haberi

Karaburun yenilendi


Arnavutköy Belediyesi ilçe genelinde alt yapısı tamamlanan, cadde ve sokak asfaltlama işlemlerine tam gaz sürdürüyor. Ayrıca Arnavutköy Belediyesine bağlı Fen İşleri personeli ilçe genelinde asfaltlama öncesi cadde ve sokaklar stabileze serimini gerçekleştirerek, yollara asfaltlamaya hazır hale getiriyor.


Karaburun ve Yeniköy Mahallerini baştan aşağıya asfalt kaplayan Arnavutköy Belediyesi, 17 ana caddede ise yenileme çalışması yaptı.


İlçe genelinde 11.000 ton asfalt kullanarak;  Adnan Menderes, Anadolu Dursunköy, Durusu, Fatih Karaburun, M.Fevzi Çakmak, Mustafa Kemal Paşa,  ve Terkos Mahallerinde asfalt


Ayrıca yeni imar yolları açılması, yolların asfalt kaplama ve kaldırım döşemelerini hazır hale getirilmesi için, belirlenen cadde ve sokaklara 14.000 ton stabileze serildi.


İlçenin daha güzel bir görünüm sağlanması ve bozuk yolların düzenli hale getirilmesi için; beton parke taşı, ve beton bordür taşı döşendi. Ayrıca Tretuar çalışmaları...