05 / 05 / 2024

Karaca Home ürün fiyatları

Karaca Home ürün fiyatları

Karaca Home, İran distribütörü Lindo iş birliğiyle Tahran Azadi Hotel’de düzenlenen ilk lansmanını 5 Mayıs tarihinde gerçekleştirdi.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu!

Siemens son teknolojiyle donattığı iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ı tanıttı. Home Connect uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebilen iQ700 Buharlı Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu.

Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuza nerede satılıyor, ne kadara satılıyor? Karaca 8 Mart 2023 fiyat listesi

Kahve makinesi arayışı içinde olanlar dikkat! Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesini sizin için araştırdık.  Peki Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuz fiyata nereden alınır? 

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Çay ve Kahve Makinesi en uygun fiyata nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Çay ve Kahve Makinesi, tek seferde 10 fincan kahve hazırlama kapasitesi ve aynı zamanda Türk kahvesi ile sütlü içecek hazırlama özelliği ile ilgileri üzerine çekiyor.

Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Kahve ve Çay Makinesi aynı anda iki farklı içecek hazırlama tasarımına sahiptir. Geniş su haznesine sahip ürünün ayni anda 10 fincan kahve hazırlama kapasitesi vardır. Peki kahve ve çay makinesinin diğer özellikleri neler?

Evlenmeye hazırlananlar, kaçırırsanız üzülürsünüz! Karaca Home’da yüzde 40’a varan indirim! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Köklü giyim ve ev ürünleri markalarından Karaca Home’da yüzde 40’a varan oranlarda büyük indirim başladı. İndirimde hangi ürünler var? Kampanya ne kadar sürecek?

Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinde büyük Temmuz fırsatı! İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinde büyük Temmuz fırsatını başlattı. Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinin fiyatları görenlerin yüzünü güldürüyor. Peki Hatır Hüp Türk kahve makinesi fiyatları kaç lira? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Karaca'da Vantuz Action Force Siyah Elektrikli Süpürge İndirimde! İşte 17 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Vantuz Action Force Siyah Elektrikli Süpürge Karaca'da indirime girdi. Peki, Vantuz Action Force Siyah Elektrikli Süpürge kaç TL? İşte 17 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Binali Yıldırım: Sur, Diyarbakır'ın en güzel yeri olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, “Sur’u Diyarbakır’ın en güzel yeri haline getireceğiz. Oradaki tarihi tekrar gün ışığına çıkaracağız. Orada mağdur olan, 4 bine yakın hemşehrimizin dertlerine derman olacağız” dedi.

Karaca Home, Optimum Outlet’te mağaza açtı!

Mağazalaşma projesine hız kesmeden devam eden Karaca Home, 6. mağazasını 29 Eylül’de İstanbul Optimum Outlet’te açtı. Karaca Home, her geçen gün tüketicisine bir adım daha yaklaşmanın sevincini yaşıyor.

Karaca Home İran'da lansmanını gerçekleştirdi!

Karaca Home, İran distribütörü Lindo iş birliğiyle Tahran Azadi Hotel’de düzenlenen ilk lansmanını 5 Mayıs tarihinde gerçekleştirdi.

Göğüş Gayrimenkul National Association of Home Builders'ın ilk Türk üyesi oldu!

Şehir merkezinde gerçekleştirdiği TREND markalı konut projeleri ile gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırmayı amaçlayan Göğüş Gayrimenkul, Amerikan National Association of Home Builders'ın (NAHB) ilk ve tek Türk üyesi olarak tescillendi.

Bosch yeni ürünü Bosch Home Professional çamaşır makinesini tanıttı!

Kullanım kolaylığı ve sağladığı enerji tasarrufu ile çamaşır yıkamada yeni bir çağın temsilcisi olan Bosch Home Professional WAY28762TR, en yaygın 16 leke türünün üstesinden kolayca geliyor...

Karaca Home ürün fiyatları Haberi

Karaca Home ürün fiyatları

Yurtdışında markalaşma ve mağazalaşma çalışmalarını hızla sürdüren Türk ev tekstili sektörünün öncü markalarından Karaca Home, 5 Mayıs tarihinde İran basının da katılımıyla ilk lansmanını gerçekleştirdi.


Karaca Home'u İran'da; hem İran hem de Dubai’de perakende sektör lideri olan Lindo firması temsil ediyor. Karaca Home’un resmi ve tek dağıtıcısı olan firma yetkililerinin organizasyonu ve Karaca Home firmasının satış-pazarlama ekiplerinin desteğiyle düzenlenen lansmana 105 firmadan 170 kişilik katılım sağlandı. 


İran'da çoğunluğu Tahran bölgesinden gelen perakende firma sahiplerinin katılımıyla gerçekleşen lansmana, Türkiye’den Karaca Home Genel Müdür Yardımcısı Erhan İnangül, İhracat Müdürü Aydan Öztaşan ve Pazarlama Müdürü Gamze Yenel katıldı.


Karaca Home’un Ortadoğu’da mağazalaşma çalışmalarında iş ortaklığı yaptığı Lindo, 500 çalışanı ile Karaca Home markasının distribütörlüğünü yapıyor. Tahran başta olmak üzere Karaca Home markası İran’da 38 bayi...