30 / 04 / 2024

karaca türk kahve makinesi fiyatları

karaca türk kahve makinesi fiyatları

Dünyada ilk ve tek olan Karaca Hatır Mod sütlü Türk kahvesi makinesinde indirim fırsatı devam ediyor. Peki, Karaca Hatır Mod sütlü Türk kahvesi makinesi fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi..

Karaca Hatır Köz Türk Kahve Makinesi'nde büyük indirim; Fiyatı 799,99 TL'ye düştü

Karaca'nın 5 Fincan kapasiteli bol köpüklü Hatır Köz Türk Kahve Makinesi indirime girdi. İşte detaylar...

Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini en uygun fiyatla satışa çıkardı!

Kahve tiryakilerine özel üretilen Türk kahvesi makinesi, Grundig imzasıyla ve Trendyol farkıyla satışa sunuldu. Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini resmen dip fiyattan görücüye çıkardı.

Arzum Okka Minio Türk Kahve Makinesi ne kadar, en uygun nereden alınır? 19 Haziran 2023 fiyat listesi...

Uygun fiyatıyla öne çıkan Arzum Okka Minio OK004 Türk Kahve Makinesi, pişirme teknolojisiyle bol köpüklü ve lezzetli kahve yapmanızı sağlar. Peki, Arzum Okka Minio OK004 Türk Kahve Makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Kahveseverler dikkat! Fakir Kaave Steel Türk Kahve Makinesi'nde büyük indirim! 18 Mayıs 2023 fiyat listesi 

Fakir Kaave Steel Türk Kahve Makinesi, taşmayı önleyen Luminasense teknolojisine sahiptir. Bu sayede asla taşmayan, bol köpüklü ve lezzetli kahveler pişirmenizi sağlar. Peki, Fakir Kaave Steel Türk Kahve Makinesi ne kadar? İşte detaylar...

Arzum Okka Türk Kahve Makinesi fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte Arzum Okka Türk Kahve Makinesi fiyat listesi

Arzum Okka Türk Kahve Makinesi fiyatları araştırılıyor. Peki Arzum Okka Türk Kahve Makinesi ne kadar, kaç TL? İşte Arzum Okka Türk Kahve Makinesi fiyat listesi...

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Beko'dan Ramazan kampanyası! Tüm fırın alımlarına kahve makinesi hediye! 27 Mart 2023 fiyat listesi

Beko fırın almak isteyenleri sevindirecek yeni kampanyasını duyurdu. Ramazan ayı süresince ocaklı fırın alanlara Mini Keyf Türk Kahve Makinesi hediye olarak verilecek. Peki, Beko Mini Keyf ne kadar?  Beko'da ocaklı fırın fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Arzum OK004 Okka Minio 480 Watt Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum OK004 Okka Minio 480 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi 480 Watt gücünde çalışıyor. Çeşitli emniyet sistemleri ile kullanırken güvenli ortam oluşturuyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Arçelik K 3300 Mini Telve Türk Kahve Makinesi fiyatı ne kadar, en uygun nerede? 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Türk kahvesi geleneğini yenilikçi bir anlayışla mutfaklara taşıyan Arçelik K 3300 Mini Telve, kısa sürede tadı köpüğü yerinde bir lezzet sunar. Peki, Arçelik K 3300 Mini Telve kaç fincan? Siyah Mini Telve kaç TL? İşte detaylar...

Kahve severler müjde! Arçelik Telve K 3300 670 W Türk Kahve Makinesi indirime girdi! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik Telve K 3300 670 W Türk Kahve Makinesi 3 kişilik kahve pişirme kapasitesiyle işlev görüyor. Peki Arçelik Türk kahve makinesi indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? İşte detaylar.

Vestel Sade Türk Kahve Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Vestel 17 Mart 2023 fiyat listesi 

Kahve severler sizin için Vestel Sade R810 Türk Kahve Makinesi'ni araştırdık. İşte Vestel kahve makinesi hakkında merak ettikleriniz. 

Kahve severler dikkat! Arzum Okka Türk Kahve Makinesi'nde şok indirim! İşte Arzum 15 Mart 2023 fiyat listesi

Kahvesiz olmaz diyenler, Arzum OK0012 Okka Rich Spin M Türk Kahvesi Makinesi Carrefoursa sitesinde yüzde 34 indirimle satışa sunuldu. Peki kahve makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Arçelik TKM 9961 B Telve 1100 W İkili Türk Kahve Makinesi yüzde 11 indirimde! İşte Arçelik 13 Mart 2023 fiyat listesi

İndirimli ürün arayışında olanlar Arçelik TKM 9961 B Telve 1100 W Bakır İkili Türk Kahve Makinesi yüzde 11 indirimle satışa sunuldu. Peki kahve makinesi nerede ne kadara satılıyor? 

karaca türk kahve makinesi fiyatları Haberi

karaca türk kahve makinesi fiyatları

Sütlü Türk kahvesi, közde Türk kahvesi, sütlü kahve çeşitleri ya da sıcak çikolata, canınız hangisini içmek isterse şimdi hepsini tek bir makine ile yapmanız mümkün. Dünyada ilk ve tek olan Karaca Hatır Mod, kahvenizi modunuza göre hazırlamasının yanı sıra, tek seferde tam 5 fincan kahve pişirebilir ve kalabalık misafirlerinizi ağırlarken sizlere yardımcı olur.

Karaca’nın çok beğenilen bu kahve makinesi otomatik ısı ayarı sayesinde kahveleri yakmaz ve ideal ısıda hazırlar. Sadece süt ısıtmak istediğinizde ise kaynatmadan en ideal şekilde ısıtmanıza yardımcı olur.

Üstelik taşma önleyici sistemi bulunan bu makine ile bir anlık dalgınlıkla taşan kahveler, batan tezgahlar da artık tarih oluyor.

Tek seferde 5 fincan kahve pişiren makineniz köz tadında Türk kahvesi ve sütlü içecek hazırlama özelliğiyle dünyada ilk ve tek! Günün farklı...