04 / 05 / 2024

Kahve severler dikkat! Arzum Okka Türk Kahve Makinesi'nde şok indirim! İşte Arzum 15 Mart 2023 fiyat listesi

Kahve severler dikkat! Arzum Okka Türk Kahve Makinesi'nde şok indirim! İşte Arzum 15 Mart 2023 fiyat listesi

Kahvesiz olmaz diyenler, Arzum OK0012 Okka Rich Spin M Türk Kahvesi Makinesi Carrefoursa sitesinde yüzde 34 indirimle satışa sunuldu. Peki kahve makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 



 Kahve severler dikkat! Arzum Okka Türk Kahve Makinesi nde şok indirim! İşte Arzum 15 Mart 2023 fiyat listesi
Arzum Türk kahve makinesi tek seferde beş fincan kahve hazırlıyor. Böylece kısa sürede işlevsel sonuçlar elde etmenizi sağlıyor. Türk kahvesi makinesi iki farklı kahve pişirme işlemi gerçekleştiriyor. Bunlar, Türk kahvesi ve sütlü kahve olarak biliniyor.

Cam hazne bulunmayan kahve makinesi kablosuz kullanım özelliğiyle işlev görüyor. Bu özelliği sayesinde cezve pişirme işlemi sonrasında makine içerisinden çıkarılıp rahatlıkla kullanılabiliyor. Kahve makinesinde çeşitli emniyet özellikleri bulunuyor.Bunlar; otomatik kapanma,aşırı ısınma ve su bitme emniyetidir.

Otomatik kapanma emniyeti pişirme işlemi tamamlandığında makine otomatik olarak kapanıyor. Aynı zamanda kahve makinesinde aşırı ısınma emniyet sistemi bulunuyor. Böylece ani ısınmalarda cihaz iç sisteminde hasar oluşması engelleniyor. Bununla birlikte kahve makinesinde su bitme emniyet sistemi de yer alıyor.

Cezve içerisinde su kalmadığında otomatik olarak çalışma durduruluyor. Böylece sistem üzerinde hasarların oluşması engellendiği gibi gereksiiz enerji tüketimininde önüne geçiliyor. Taşma emniyeti de bulunan cihazda kahve yapılan yer temiz kalmış oluyor. Kahve pişirme işlemi başladığında ve bittiğinde cihaz sesli uyarı verir. Böylece kontrollü kullanım gerçekleşmiş oluyor. Bu sesli ikaz sayesinde kahve makinesi başında beklemenize gerek kalmıyor

Peki Arzum okka Türk kahve makinesi kaç mod ile çalışır, bunlar neler? Arzum okka kahve makinesi indirimle ne kadara satılıyor? 


Geri Dön