02 / 05 / 2024

Korkmaz Kahvekolik 8 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi'nde inanılmaz kampanya! Korkmaz 19 Mart 2023 fiyat listesi

Korkmaz Kahvekolik 8 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi'nde inanılmaz kampanya! Korkmaz 19 Mart 2023 fiyat listesi

Kahve severler, Korkmaz A861-01 Kahvekolik Twin 800 W 8 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Korkmaz internet sitesinde indirimle satışa sunuldu. Peki ürünün indirimli fiyatı ne? 



Korkmaz Kahvekolik 8 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi nde inanılmaz kampanya! Korkmaz 19 Mart 2023 fiyat listesi

Kahve güne zinde başlamak ve ya sohbetleri daha koyu ve keyifli hala getirmek için tüketilen bir içecektir. Korkmaz kahve makinesi 8 fincan kapasitesi ve çeşitli fonksiyonları ile kahve pişirme işlevini keyifli hale getiriyor. Korkmaz kahvekolik twin 800 W 8 fincan kapasiteli kahve makinesi kahve severler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Ergonomik yapıya sahip ürünün fincan kapasitesi sayesinde misafirlere pratik bir şekilde ikramda bulunulabiliyor. Türk kahvesini lezzetli kıvama getirmek üzerine tasarlanmış olan Korkmaz Kahvekolik Twin verimli bir enerji tüketimi ile karşımıza çıkıyor. 800 W oranında gücü ile dikkat çeken ürün çok fonksiyonel bir yapıya sahip ürün 8 fincan kapasitesiyle özellikle kalabalık ailelere hitap ediyor. 

Korkmaz A861-01 kahvekolik twin 800 W 8 fincan kapasiteli kahve makinesi çift taraflı kullanım sunuyor. Bir gövde bütünün içerisinde bulunan iki adet cezve boyut ölçüleri ile işlevsel hale geliyor. Kahvekolik Twin kahve makinesinin; genişliği 22 cm, yüksekliği 29 cm, derinliği 18 cm olarak kahve severlerin karşısına çıkıyor. Kahve makinesinin ağırlığının ise 3.2 kg olduğu biliniyor. Gelişmiş teknolojiye sahip cihazı kullanırken kullanıcılar kahve yapımında fazladan efor sarfetmiyor.

Türk kahvesi hazır olduğunda makine kendiliğinden kapanarak gereksiz enerji harcanmasını engelliyor. Otomatik kapanma aynı zamanda kahvenin taşmasını önlüyor.Kahve makinesi aynı zamanda sizin güvenliğinizde düşünüyor. Cezve içerisinde yetersiz su konulduğunda su bitme emniyeti ile güvenli bir kullanım sağlanıyor. Korkmaz kahve makinesinde ısınma emniyeti de bulunuyor. Kahve makinesi aşırı ısındığında yine kendini otomatik olarak kapatıyor. 

Peki Korkmaz kahve makinesinin sahip olduğu teknik özellikler neler? Korkmaz kahve makinesi indirimle ne kadara satılıyor? 


Geri Dön