01 / 05 / 2024

Korkmaz A316 Tostella 1800 W Tost Makinesi'nde inanılmaz indirim kampanyası! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Korkmaz A316 Tostella 1800 W Tost Makinesi'nde inanılmaz indirim kampanyası! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Korkmaz Tostella 1800 W Tost Makinesi sahip olduğu çoklu pişirme seçenekleri,yanmaz yapışmaz ızgaralar ve özel ısı ayarıyla çokça tercih ediliyor.



Korkmaz A316 Tostella 1800 W Tost Makinesi nde inanılmaz indirim kampanyası! 25 Şubat 2023 fiyat listesi
Ev hanımları için pratik bir kullanım imkanı sunan tost makinesi, sahip olduğu pişirme fonksiyonları sayesinde et,hamur ve balık gibi yiyeceklerin pişirilmesi için ızgara görevi görür.

ÇOKLU PİŞİRME SEÇENEKLERİ

Tost yapma ve ekmek kızartma özelliklerinin yanında, et, hamur ve balık gibi yiyecekleri pişirmek için ızgara görevi görmektedir. Pişirilecek ürünler için ısı ayarı seçeneği bulunur ve böylece sı dağılımını eşit şekilde gerçekleştirir. Yiyecekleri ızgara şeklinde pişirmede tek ya da çift taraflı ızgara rahatlıkla kullanılır.

ÖZEL ISI AYARLI GÜÇ TASARRUFU

Granit görünümlü döküm ızgaralara, ısıyı eşit şekilde paylaştırır. Cihaz 1800 Watt enerji hacmine sahipken, ayarlanan dereceye göre ısı dengesini sağlamakta ve gereksiz enerji tüketimini engellemektedir.

YANMAZ YAPIŞMAZ IZGARALAR

%100 alüminyumdan tasarlanan döküm ızgaralar, Granit PTFE ile kaplanmıştır. Granit görünümündeki ızgaralar, yanmaz ve yapışmaz özelliktedir. Granit kaplama özelliği, yiyeceklerin yağsız şekilde pişirilmesini sağlar.

GENİŞ İÇ HACİM

Aynı anda 4 tost ekmeğini pişirebilecek kadar geniş  boyuttadır. İki ızgaranın yatay şekilde kullanılmasıyla, aynı anda 8 tost ekmeğini alacak şekilde kullanım sağlanır. Özellikle ızgara ve közleme işlemlerinde, iki katı pişirme hacmi ortaya konur.

YAĞ TOPLAMA HAZNESİ

Yağ toplama haznesine sahip cihaz, tost ve ızgara amaçlı kullanımlarda, yiyeceklerden çıkan yağların çevreye saçılmasını engeller. Bulaşık makinesine atılabilir yağ toplama haznesi, temizlik kolaylaştırır.

ÇOK AMAÇLI KULLANIM

Izgaraların yatay hale getirilmesiyle, sadece ızgara ya da pişirme amacıyla kullanımı sağlanır. Çok amaçlı kompakt tasarımı sayesinde kapaklar 180 derece açılır ve aynı anda iki ızgara birden kullanılılır.

Peki tost makinesinin sahip olduğu teknik özellikler neler?
 


Geri Dön