04 / 05 / 2024

Korkmaz A316 Tostella 1800 W Tost Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 6 Mart 2023 fiyat listesi

Korkmaz A316 Tostella 1800 W Tost Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 6 Mart 2023 fiyat listesi

Korkmaz A316 Tostella 1800 W Tost Makinesi, sahip olduğu döküm ızgaralar sayesinde kullanıcılarına çoklu pişirme seçenekleri sunar. Tost makinesinde hem tost hemde ızgara yapmak mümkün oluyor.



 Korkmaz A316 Tostella 1800 W Tost Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 6 Mart 2023 fiyat listesi
Tost ve ızgara seven ancak her ikisinide almaya bütçesi yetmeyenler için Korkmaz hem tost makinesi hemde ızgara olarak kullanabileceğiniz ürün ile karşınıza çıkıyor. Çoklu pişirme seçenekleri sunan ürün özel ısı ayarlarıyla enerjiden tasarruf ettiriyor. 

ÇOKLU PİŞİRME SEÇENEKLERİ

Korkmaz A316 Tostella 1800 W Tost Makinesi, tost yapma ve ekmek kızartma özelliklerinin yanında, et, hamur ve balık gibi yiyecekleri pişirmek için ızgara görevi görür. Pişirilecek ürünler için ısı ayarı seçeneği vardır ve böylece sı dağılımını eşit şekilde gerçekleştirmiş olur. Yiyecekleri ızgara şeklinde pişirmede tek ya da çift taraflı ızgara pratik bir şekilde kullanılabilir.

ÖZEL ISI AYARLI GÜÇ TASARRUFU

Granit görünümlü döküm ızgaralar, ısıyı eşit şekilde paylaştırarak yiyeceklerin hepsinin pişmesini sağlar. Cihaz 1800 Watt enerji hacmine sahitir. Tost makinesi ayarlanan dereceye göre ısı dengesini sağlar ve gereksiz enerji tüketimini engeller.

YANMAZ YAPIŞMAZ IZGARALAR

%100 alüminyumdan tasarlanan döküm ızgaralar, Granit PTFE ile kaplanarak kullanıma hazır hale getirilmiştir. Granit görünümündeki ızgaralar, yanmaz ve yapışmaz özelliğe sahiptir. Granit kaplama özelliği, yiyeceklerin yağsız şekilde pişirilmesine yardımcı olur.

GENİŞ İÇ HACİM

Korkmaz A316 Tostella 1800 W Tost Makinesi, aynı anda 4 tost ekmeğini pişirebilecek kadar geniş  boyuttadır. İki ızgaranın yatay şekilde kullanılmasıyla, aynı anda 8 tost ekmeği  kızartılabilir. Tost makinesi özellikle ızgara ve közleme işlemlerinde, iki katı pişirme hacim ile çalışma gösterir.

YAĞ TOPLAMA HAZNESİ

Yağ toplama haznesine sahip ürün, tost ve ızgara amaçlı kullanımlarda, yiyeceklerden çıkan yağların çevreye saçılmasını yağ toplama haznesiyle engeller. Bulaşık makinesine atılabilir yağ toplama haznesi, temizlik kolay yapılmasını sağlar.

Peki tost makinesinin teknik özellikleri neler, ne kadara satılıyor? 


Geri Dön