27 / 04 / 2024

Arnica Halı Yıkama Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica Halı Yıkama Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica halı yıkama makinesi ortaya koyduğu yüksek motor gücü sayesinde etkili yıkama performansı sunuyor. Üstün filtreleme tekniğiyle toz ve kirler makinenin içine hapsediyor. Peki halı yıkama makinesinin başka özellikleri neler? 



Arnica Halı Yıkama Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi
Yaz kış halı yıkamakta zorlananlar üstelik bunu yaparken çok su harcayanlar için Arnica etkili temizlik ve enerji tasarrufu sağlayan halı yıkama makinesini geliştirdi. Böylece kısa sürede tertemiz halılar elde ediliyor.

Güçlü Yıkama

Motor gücü 2400W olan Arnica halı yıkama makinesi, yüksek gücü sayesinde en etkili yıkama performansını ortaya koyar. Yüksek gücü ile halılarınızı derinlemesine temizlemek için güçlü bir yıkama sergiler ve sizi hayal ettiğiniz temiz halılarla baş başa bırakır.

Farklı Yıkama Aparatları

Halı yıkama aksesuar seti, büyük ve küçük yıkama ucu ve yıkama için özel olarak tasarlanan boru ve hortumlar ile sunulan makine sayesinde halı ve koltuklarınızı rahatlıkla yıkamanıza yardımcı olur.

Su Filtresi ile Kuru Temizleme

Su filtreli makine, üstün halı yıkama performansının yanı sıra kuru çekim ile süpürme işlemini gerçekleştirmenize de imkan verir.Dar uçlu ağız, perde fırçası ve pedallı süpürme ucu gibi aparatlarıyla süpürme işleminizi de en etkili hale getirerek makine kullanımını avantaja dönüştürür.

Üstün Filtreleme Sistemi

Su filtresi ve HEPA 13 filtresi ile temizlik esnasında makineye toplanan kir ve tozların makine dışına çıkıp odanın havasına karışmasını engeller. Bu sayede toz partikülleri ve kalıntılar makinenin içinde hapsedilir dolayısıyla bulunduğunuz ortamın havasını daha temiz ve alerjik bünyeler için daha sağlıklı bir hale getirir.

Peki bu ürünün diğer özellikleri neler,fiyatı ne kadar? 


Geri Dön