30 / 04 / 2024

Arzum Çaycı Klasik Çay Makinesi indirimli fiyatıyla Gratis'te satışta! İşte Arzum 8 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum Çaycı Klasik Çay Makinesi indirimli fiyatıyla Gratis'te satışta! İşte Arzum 8 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum AR3004-IND Çaycı Klasik Çay Makinesi Gratis'te indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Arzum çay makinesi ne kadara satılıyor? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi



 Arzum Çaycı Klasik Çay Makinesi indirimli fiyatıyla Gratis te satışta! İşte Arzum 8 Mart 2023 fiyat listesi
Çay severler için kullanım kolaylığı sunan Arzum çay makinesi 1,8 lt paslanmaz çelik su ısıtıcı haznesi ve 0,7 lt  geniş kapasiteli paslanmaz çelik demliği ile tek seferde daha fazla çay hazırlar. Çay makinesi aynı zamanda su ısıtıcısı olarakta kullanılır.

ÇAY MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ 

Arzum AR3004-IND Çaycı Klasik Çay Makinesi 1,8 lt paslanmaz çelik su ısıtıcı haznesi ve 0,7 lt geniş kapasiteli paslanmaz çelik demliği ile çay demleme işlevini pratik hale getiriyor.Cihaz aynı zamanda özel kapağı sayesinde su ısıtıcısı olarakta kullanılabiliyor.

Çay makinesinin üzerinde yer alan ışıklı gösterge çayın durumu hakkında kullanıcılarını bilgilendiriyor. Gösterge üstünde yer alan yeşil ışık, çay suyunun devamlı sıcak olduğunu ve çayın her an içime hazır olduğunu simgeliyor. Aynı durumda yine göstergedeki diğer kırmızı ışık ise, çayın demlenmekte ve suyun kaynamakta olduğuna işaret ediyor.

Arzum Çaycı Klasik, çay makinenizin içinde su olmadığında kaynatma işlemini engelleyen emniyet sistemiyle güvenli kullanım ortamı oluşturuyor. Bu emniyet sistemi sayesinde olası yangın gibi tehlikelerin önüne geçiliyor.
Cihaz aynı zamanda paslanmaz çelik çay filtresi ve 360 derece dönebilme özelliğiyle çay demeleme işlevini kolaylaştırıyor. Makinede yer alan kaynatma şalteri suyun çok kısa sürede kaynamasını ve %90'a varan enerji tasarrufuna geçmesini sağlayan kaynatma şalteri olarak işlev görüyor.

Peki Arzum çay makinesinin teknik özellikleri neler ve indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 
 


Geri Dön