29 / 04 / 2024

Duyduk duymadık demeyin! Arzum Buharlı Ütü alana Seyahat Ütüsü Hediye! İşte 11 Mart 2023 fiyat listesi

Duyduk duymadık demeyin! Arzum Buharlı Ütü alana Seyahat Ütüsü Hediye! İşte 11 Mart 2023 fiyat listesi

Buharlı ütü arayışı içinde olanlar dikkat! Bu hediye kaçmaz! Arzum AR6016 Steampro Plus Buharlı Ütü alan Seyahat Ütüsü Hediye. Peki bu ürün nerede satılıyor? İşte Arzum 11 Mart 2023 fiyat listesi



Duyduk duymadık demeyin! Arzum Buharlı Ütü alana Seyahat Ütüsü Hediye! İşte 11 Mart 2023 fiyat listesi
Optimal teknolojili Seramik taban ekstra kaygan, çizilmeye karşı yüksek dirençli yüzeye sahip ütünüz kumaş üzerinde mükemmel bir buhar dağılımı gerçekleştirir. Kaygan yüzeyi sayesinde farklı kumaş türlerinde bile kolayca hareket eder, böylelikle daha az güç harcayarak daha fazla ütü yapmanızı sağlar.

Arzum buharlı ütü 2400 W buhar gücü ile çalışarak kolayca ısınır ve yüksek performans sağlar.Steampro Plus 175 gr/dk güçlü şok buhar etkisiyle zorlu kırışıklıkların üstesinden gelmenize yardımcı olur. Aynı zamanda 40 gr/dk sürekli buhar çıkı inatçı kırışıklıkların kolaylıkla giderilmesi için üstün performans  gösterir. 

Arzum Steampro Plus sahip olduğu  damlama önleyici sistem sayesinde, düşük sıcaklıkta ütü yaparken bile kumaşınızın üzerine su damlamasına engel olur. Ayrıca kireçlenmeyi öneleyen sistem ile  ütünüzün kireçlenmesini önleyerek ütünüzün uzun ömürlü kullanılmasına yardımcı olur.

Ütü işlemi ütü masasında yapılacağı gibi Arzum Steampro Plus'un dikey buhar çıkışı sayesinde askıdaki kıyafetlerinizi ve perdelerinizi kolaylıkla ütüler ve de mükemmel sonuçlar elde edersiniz. Bunları yaparken  geniş kapasiteli su tankına ihtiyaç duyar ve vöyelece çok sayıda kıyafetin üstesinden gelir.

Ütünüz ile buharlı ütüleme; termostat düğmesi ve  yüksek sıcaklık derecesinde mümkündür.Buharlı ütü yapmak için termostat ayar düğmesini ve buhar ayar düğmesini, buhar için gerekli pozisyona getirmeniz yeterlidir.Bu işlem için su tankında yeterli miktarda su olmalıdır. 

Peki Arzum buharlı ütünün emniyetli kapanma fonksiyonu ne işe yarıyor? Arzum buharlı ütü nerede, ne kadara satılıyor? 

 


Geri Dön