16 / 05 / 2024

Karacabey huzurevi

Karacabey huzurevi

Bursa'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kızılay yetkililerinin yaptığı açıklamanın ardından huzureviyle ilgili önemli gelişmelerin yaşandığından bahsederek, ilçede huzurevi yapılmasıyla ilgili Karacabeylilere müjde verdi.

Karacabey'e huzurevi müjdesi!

Bursa'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kızılay yetkililerinin yaptığı açıklamanın ardından huzureviyle ilgili önemli gelişmelerin yaşandığından bahsederek, ilçede huzurevi yapılmasıyla ilgili Karacabeylilere müjde verdi.

Bursa Karacabey'deki eski cezaevi park oluyor!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde eski cezaevi park oluyor. Karacabey Belediyesi tarafından eski cezaevi yıkılarak, sosyal donatı alanları, çocuk Oyun parkları ve otoparkın yer alacağı yeni bir cazibe merkezi haline dönüştürülecek.

Bursa Nilüfer'e ikinci huzurevi!

Nilüfer’e yeni bir huzurevi daha yapılması için ilk adım atıldı. Çamlıca Mahallesi’ne yapılacak olan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi projesinin protokolü imzalandı.

Bursa Canbolu Kavşağı yeni imar planı Karacabey'in yararına!

Bursa Canbolu Kavşağı'nda yürütülmesi planlanan 'Yeni İmar Çalışması'nın, başta arsa ve arazi sahipleri olmak üzere, tüm Karacabey'in yararına olduğu bilgilerine yer verildi.

Kartal Yaşlı Bakım ve Huzurevi projesinde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Hürriyet Mahallesi’nde tadilatı devam eden ‘Yaşlı Bakım ve Huzurevi’ binasının inşaatını ziyaret etti. Öz, çalışmaları yakından inceleyerek yapılması gerekenler hakkında talimat verdi.

Bursa Karacabey'de kent meydanı projesi hayata geçiyor!

Bursa Karacabey'e kent meydanı yapılıyor. İlçenin çehresini değiştirmeyi hedefleyen Karacabey Belediyesi, 20 yıl önce yapılan Hükümet Konağı'nın arkasındaki otoparkın yerine, ilçeye nefes aldıracak yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Bursa Karacabey'de otoyol güzergahı anlatılacak!

Karacabey Belediyesi, Türkiye tarihinin en büyük yatırım hamleleri arasında gösterilen İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol Projesi'nin ilçe sınırları içerisinde kalan güzergâhında yer alan parsellerle ilgili değerlendirme toplantısı düzenliyor.

Kırşehir'de huzurevi inşaatında göçük!

Kırşehir'de Bağbaşı Mahallesindeki huzurevi inşaat şantiyesinde saat 13.00 sırasında göçük meydana geldi. Hazır beton dökümü sırasında oluşan göçükte ilk belirlemelere göre 4 işçi yaralandı.

Bursa Karacabey'deki tarihi İmaret Camii'nde restorasyon başlıyor!

Osmanlı padişahlarından Fatih Sultan Mehmed'in dayısı Karacabey tarafından 570 yıl önce Karacabey ilçesinde yaptırılan İmaret Camii, Büyükşehir Belediyesinin girişimleriyle restore edilecek.

Karacabey Danışment'te mera krizi!

Bütünşehir Kanunu ile birlikte meraları Karacabey Belediyesi mülkiyetine geçen Danışment Mahallesi sakinleri, bölgeye jeolojik etüt için giden ekibe tepki gösterdi.

Karacabey'e 150 milyon liralık altyapı yatırımı yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey’e alt yapı çalışmaları için 2016 yılında 70 milyon lira aktarıldığını, üç yıl içinde de bu rakamın 150 milyon lirayı bulacağını müjdeledi.

Karacabey Belediye Meclisi'nin Şubat ayı gündeminde imar var!

Karacabey Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısını Çarşamba akşamı gerçekleştiriyor. Belediye Meclisi, saat 17.00'de gündem dışı gelenler hariç 10 maddeyi görüşmek üzere bir araya gelecek.

Karacabey Engelsiz Yaşam Merkezi açılışa gün sayıyor!

Modern belediyecilik hamlelerini kararlılıkla sürdüren Karacabey Belediyesi, ilçedeki engelsiz yüreklerin sosyal ve kültürel açıdan çok daha fazla imkâna kavuşacağı, 'Engelsiz Yaşam Merkezi'ni yakın bir zamanda hizmete açmaya hazırlanıyor.

Karacabey huzurevi Haberi

Karacabey huzurevi

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ile birlikte Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan ve şube yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Kızılay Karacabey Temsilcisi Ahmet Kırmızı da yer aldı. Düzenlenen ziyaretin en önemli başlığı ise Karacabey’de Kızılay tarafından yapılması planlanan huzurevi oldu. Daha önceki belediye yönetimince, Tavşanlı Mahallesi’nde yer alan 7 dönümlük arazi yeşil alan olarak plan değişikliği yapılmıştı. Daha sonra geçtiğimiz süre sonrasında Kızılay ile tekrar diyalog kurularak plan değişikliğine gidilmesi için mutabakata varılırken,bölgede huzurevi yapılması hakkında prensipte anlaşmaya varıldı.  Başkan Ali Özkan, Karacabey’de vatandaşların özlemle beklediği huzurevi hakkında önemli gelişme kat ettiklerini açıkladı. 

YÜREĞİ KARACABEY İÇİN ATAN HERKESLE İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan,‘üçlü olsun güçlü olsun’ formülü ile Karacabey Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi...