12 / 05 / 2024

karacabey sahil projeleri

karacabey sahil projeleri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Sahillerin bakımı en kaliteli makinelerle yapılıyor. Büyükşehir'in yatırımlarıyla Karacabey'in vizyonu değişecek" dedi.

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Zeytinburnu-Ataköy sahil hattındaki konut projeleri!

Zeytinburnu - Ataköy sahil hattında 60 yeni bina yükseliyor. İşte o projeler...

Akhisar'da Arazi Toplulaştırma Projeleri'nin inşaatı başlıyor!

DSİ 2. Bölge, Akhisar Gördes Sol Sahil ve Arazi Toplulaştırma Projeleri inşaatına başlamak için üzüm hasadının bitmesini bekliyor

Bursa’nın sahil projeleri bakanlıkta!

Bursa sahil plan ve projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunuldu.Hazırlanan proje ve kıyı planları bakanlık tarafından prensipte beğenildi.

Arma Gaziemir ve Sahil Konakları projeleri bu yıl tamamlanacak!

Yunusoğlu İnşaat'ın İzmir'de hayata geçirdiği "Arma Gaziemir" ile Narlıdere'deki "Sahil Konakları" projelerini 2017'de tamamlanacak.

DKY Sahil satışa çıktı! 997 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Satışa sunulan DKY Sahil'de 138 daire yer alacak. DKY Sahil, kesintisiz Prens Adaları ve Marmara Denizi manzarasıyla İstanbul'un en dikkat çekici projeleri arasında yer alacak. Projede fiyatlar 997 bin TL ile 2 milyon 884 bin TL arasında değişiyor.

Hasan Engin: Geleceğe yön verecek projeleri destekliyoruz!

Başkan Engin geleceğe yön verecek projelere destek veriyoruz açıklamasını yaparken, projeleri sırasıyla söyledi; Çukurova Bölgesel Havalimanı, Antalya Sahil yolu Projesi, Çevre düzeni ve İmar planlarının gerekliliğini ve ihtisas organize sanayi.

İzmir Çukuraltı Sahil Yolu Projesi'ne otel işletmecileri destek verdi!

Menderes Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Çukuraltı Sahil Yolu Projesi’ne bölgede faaliyette bulunan otel işletmecileri destek verdi.

Vizyon projeleri Antalya'nın değerine değer katacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri Antalya'nın değerine değer katacak. Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı Projesi, Konyaaltı Sahil Projesi, Film Platosu ve Tünektepe Projesi gibi vizyon projeler ile Antalya'ya çağ atlatacak

Trabzon Sahil Dolgu Projesi Gülcemal'in yapımına başlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Vizyon 2019 Projeleri arasında yer alan Sahil Dolgu Projesi’nin (Gülcemal) yapım çalışması başladı.

Trabzon Sahil Dolgu Projesi başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Vizyon 2019 Projeleri arasında yer alan Sahil Dolgu Projesi’nin (Gülcemal) yapım çalışması başladı.

Sahil yatırımlarıyla Karacabey'in vizyonu değişiyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Sahillerin bakımı en kaliteli makinelerle yapılıyor. Büyükşehir'in yatırımlarıyla Karacabey'in vizyonu değişecek" dedi.

karacabey sahil projeleri Haberi

karacabey sahil projeleri

Bursa'nın tüm ilçelerine, kente değer katan hizmetlerini ulaştıran Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile birlikte Karacabey sahillerinde yapılan çalışmaları yerine inceledi. Bursa'ya vizyon kazandıran hizmetlerin ilçeleri de güzelleştirdiğini vurgulayan Başkan Altepe, "Büyükşehir Belediyesi olarak bütiinşehir uygulamasıyla Bursa'nın tüm değerlerine sahip çıkıyoruz. Bursa tüm özellikleriyle yeniden canlanıyor. Sahillerimiz de en önemli değerlcrimizdenV85 Bursa, bir sahil şehri olmasına rağmen sahil stratejik planlarında olmayan bir kentti. Bursa'mn sahilinin olduğu, Gemlik Köıfezi'nin de Bursa'mn körfezi olduğu artık, Büyükşehir ve bütünşehir uygulamalarıyla birlikte iyice ortaya kondu" diye konuştu. 


KÖRFEZ BİZE EMANET 

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'mn körfezindeki tüm sahillerde yoğun olarak çalıştığını, sahillerin temizliğinden altyapı çalışmalarına kadar gereken tüm işlerin yapıldığını ifade etti. Karacabey'de de vatandaşların tatillerini güzelce geçirebileceğini belirten Başkan...