11 / 05 / 2024

Karacabey Sempozyumu

Karacabey Sempozyumu

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu tarafından birlikte düzenlenen “Karacabey Sempozyumu” başladı. Sempozyumda Karacabey'in 50 yıllık planları hazırlanıyor.

Karacabey Belediye Meclisi'nin Şubat ayı gündeminde imar var!

Karacabey Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısını Çarşamba akşamı gerçekleştiriyor. Belediye Meclisi, saat 17.00'de gündem dışı gelenler hariç 10 maddeyi görüşmek üzere bir araya gelecek.

Karacabey Engelsiz Yaşam Merkezi açılışa gün sayıyor!

Modern belediyecilik hamlelerini kararlılıkla sürdüren Karacabey Belediyesi, ilçedeki engelsiz yüreklerin sosyal ve kültürel açıdan çok daha fazla imkâna kavuşacağı, 'Engelsiz Yaşam Merkezi'ni yakın bir zamanda hizmete açmaya hazırlanıyor.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Karacabey viyadüğü sular altında!

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşımı 3,5 saate indirecek İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Bursa'nın Karacabey ilçesindeki viyadük ayaklarının yapıldığı alan sular altında kaldı.

Karacabey Belediyesi, Fabrika Depolama İmar Alanı için kolları sıvadı!

Karacabey Belediyesi, 'Fabrika ve Sanayi Depolama İmar Alanı' olarak belirlenmesine karşın, yıllardır tarla görünümünden kurtulamayan yeni hastane ile Bandırma asfaltı arasında kalan bölgenin ekonomiye değer katması için kolları sıvadı.

TOKİ heyeti Fas'ta Gayrimenkul Sempozyumu'na katıldı!

Fas'ta düzenlenen "Devletin Ulusal Gayrimenkul Politikası Sempozyumu"na katılan TOKİ Başkan Yardımcısı Bulut, "Devletlerin gayrimenkul politikası yeterli konut hakkına dayalı olması gerekir" dedi. İşte Bulut'un açıklamaları...

Balıkesir 2. Kent Konseyi Sempozyumu düzenlendi!

Balıkesir Mimarlar Odası Başkanı Ali Özerk 2. Kent Sempozyumu sonrası Demokrat'a özel bir değerlendirme yaptı. İşte, Mimar Ali Özerk'in açıklamaları....

Karacabey sosyal tesisine kavuştu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezinin yanı sıra ilçelere de kazandırılan sosyal tesislerin 53.’sü, Karacabey’de vatandaşların hizmetine açıldı. Kapalı tesis 250 metrekare olarak genişletildi.

Hilti Türkiye, Yangın ve Güvenlik Sempozyumu'na katıldı!

Hilti’nin Türkiye operasyonu Hilti Türkiye, pasif yangın durdurucu ürünleriyle TÜYAK 2015 Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi’ne katıldı. Hilti, Ar-Ge harikası pasif yangın durdurucu ürünlerini tanıttı ve sergiledi.

Bursa Karacabey'de 85 mahallede altyapı çalışması yapılıyor!

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 85 mahallede süren alt yapı çalışmalarının daha da hızlandırılacağını açıkladı. Belediye Başkanı Ali Özkan, "Karacabey 85 mahallesi ile bütünleşerek modern bir şehir olacak” dedi.

Trabzon'da 7. Kentsel Altyapı Sempozyumu başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen 7. Kentsel Altyapı Sempozyumu, KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle başladı.

Balıkesir 2. Kent Sempozyumu 14 Kasım'da!

Akademik Odalar Birliği tarafından Ani Gelişen Sanayi Kentlerinin Sorunları konulu 'Balıkesir 2.Kent Sempozyumu Bandırma Hazırlık Oturumu' 14 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

3. Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu 19 Kasım'da!

Uluslararası bir sivil toplum kuruluşu olan EMBARQ Türkiye, sürdürülebilir ve yaşanabilir kentler yaratma hedefiyle her yıl düzenlediği Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu'nu bu yıl 19-20 Kasım'da İstanbul Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirecek.

TOKİ Karacabey'de 336 kişilik yurt yapımında sona geldi!

Karacabey'de TOKİ tarafından yapılan 336 kişi kapasiteli öğrenci yurdunda sona gelindi. Şu anda son rötuşlan yapılan yurt, 5 yıldızlı otelleri aratmayacak şekilde inşa edildi.

Karacabey Sempozyumu Haberi

Karacabey Sempozyumu

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu tarafından birlikte düzenlenen “Karacabey Sempozyumu” başladı.  Karacabey’in meselelerinin çözümüne ve gelecek vizyonunun belirlenmesine katkı sağlamak maksadıyla düzenlenen sempozyumda, Karacabey’in tarihi, kültürel değerleri, doğal kaynakları, çevre ve turizm değerleri, tarım ve hayvancılığı, eğitimi, sağlık ve sportif yönü, kentleşmesi, sosyal yapısı, sanayi, ticaret ve ekonomik yapısı ele alınıyor. KTSO konferans salonunda gerçekleştirilen Karacabey Sempozyumu’nun açılışında konuşan Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, İstanbul-İzmir-Çanakkale güzergâhında geçiş noktası olan ilçemiz, bereketli toprakları ve sayısız değerleri ile herkes tarafından tanınmakta ve bilinmektedir. Kısa zamanda tamamlanacak İzmit-İzmir otoyolu ve hızlı tren, ilçemizin Bursa ve Balıkesir’i birleştirecek kesişme noktasında yer almasını sağlayacaktır. Bu yatırım ile Bursa’nın genişleme istikametinde olan...