15 / 05 / 2024

karacabey yolları

karacabey yolları

Karacabey'de yollar ilçenin çeşitli yerlerinde sürdürülen asfaltlama ve parke taş çalışmaları yapılıyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan "Önceliğimiz kangren olmuş bölgeler" dedi.

Bursa Karacabey, İstanbul-İzmir otobanıyla değerleniyor!

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Çanakkale Köprüsü ve çevre yollarının inşaatı ile birlikte, Karacabey'in konumunun da oldukça değerli hale geldiğini söyledi.

Karacabey'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Karacabey'de yollar ilçenin çeşitli yerlerinde sürdürülen asfaltlama ve parke taş çalışmaları yapılıyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan "Önceliğimiz kangren olmuş bölgeler" dedi.

Maltepe Karacabey kavşak yolları imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin askıya çıkardığı Maltepe Karacabey Kavşak Kolları Ön Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında düzenlemelere başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki bozuk yolların düzenlenerek asfaltlanması çalışmalarına Karacabey’de de start verdi. Altepe; Bursa ve ilçelerinde ana ve ara arterlerin yanı sıra köy yollarına kadar düzenlenmedik alan bırakmayacaklarını söyledi.

Zeki Toçoğlu: Zarar gören yolları ve içmesuyu şebekelerini elden geçireceğiz!

Zeki Toçoğlu, Akyazı Dokurcun bölgesinde selden zarar gören köy yollarını ve içmesuyu şebekelerini inceledi. Başkan Toçoğlu, “Selden dolayı zarar gören yolları ve içmesuyu şebekelerini tamamen elden geçireceğiz. Gereken neyse yapılacak” dedi.

Çelik İhracatçıları Birliği ihracat atağının yollarını gösteriyor!

Türk çelik sektörü ihracat hedeflerini gerçekleştirmek için sektör temsilcileri ile de el ele vererek yeni atılımların rotasını çiziyor. Çelik İhracatçıları Birliği ihracat atağının yollarını gösteriyor.

Türk Hava Yolları Kanada Montreal seferleri başladı!

Türk Hava Yolları (THY), Kanada uçuşlarına Toronto' dan sonra bir yenisini daha ekledi. THY'nin ilk Montreal seferi, Pierre-Elliot Trudeau Havaalanı'na inen TK035 sayılı uçakla başladı...

Asfalt yerine güneş enerjili yollar yapılıyor!

ABD'de tasarlanan altıgen şeklindeki güneş panelleriyle kaplı yollar, en yoğun kar yağışında bile buz tutmuyor. Güneş enerjisiyle çalışan akıllı ışıklandırma sayesinde trafik işaretleri belirginleşip, kaza riski asgariye iniyor...

Türk Hava Yolları, Katanya'ya ilk seferini gerçekleştirdi!

Türk Hava Yolları, sefer yaptığı merkezlere bir yenisini daha ekledi. THY, İtalya’da 8. uçuş noktası olarak belirlediği Sicilya adasının Katanya kenti için seferlerine bugün başladı.

Gölbaşı Belediyesi, imarlı yolların açılması için çalışmalara devam ediyor!

Gölbaşı Belediyesi, ilçedeki imarlı yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Seğmenler Mahallesi TOKİ yolu üzerindeki yeni yerleşim alanındaki yeni imar yolu açılması için çalışmalara başladı.

Türk Hava Yolları Saraybosna'dan Sabiha Gökçene seferler düzenliyor!

Türk Hava Yolları Bosna Hersek Müdürü Kansu Bosna Hersek'in gerek Türkiye'de, gerekse bütün dünyada turizm açısından yeni ve alternatif bir destinasyon olduğunu vurguladıklarını söyledi.

Sarıçam'da tarım arazilerinin yolları açılıyor!

Sarıçam Belediyesi, yaklaşan hububat hasadı öncesi tüm tarım arazilerinin yollarına bakım yaptırıyor. Hasat döneminde istenilmeyen kazaların önüne geçmek için yapılan yol bakım çalışmaları 37 ayrı kırsal mahallelerde gerçekleşiyor...

Karacabey Cahide Kırlağaç Anaokulu törenle açıldı!

Bursa Karacabeyli işadamı Ulvi Kırlağaç’ın annesi adına yaptırdığı Cahide Kırlağaç Anaokulu, törenle açıldı. Karacabey Gazi Mahallesi Fatih Camii karşısında bulunan okul 5 derslik ve 125 öğrenci kapasiteli olarak inşa edildi...

karacabey yolları Haberi

karacabey yolları

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ilçenin çeşitli yerlerinde sürdürülen asfaltlama ve parke taş çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, "Önceliğimiz kangren olmuş bölgeler ve bunları bir bir tedavi ediyoruz" dedi. Karacabey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle ortaklaşa yürütülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Ali Özkan, Roman TOKİ konutlarındaki tozlu yol sorununun yılların sorunu olduğunu ifade etti. Özkan "Ortalama 200 metrelik bir yol olmasına rağmen gerekli asfaltlaması yapılmamış ve yıllardır toz içinde bırakılmış. Bizler de buna bu sene çare olduğumuz için mutluyuz" dedi. 


Olay...