29 / 04 / 2024

Karacakılavuz mahallesinde yapılacak projeler

Karacakılavuz mahallesinde yapılacak projeler

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, mahallelerdeki incelemelerine devam ediyor. Şafak Başa problemlerin ortadan kalkacağını dile getirdi.

İstanbul'da 6 yeni metro ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak!

İstanbul’un metro çalışmalarını zirveye çıkaracak altı farklı hattın ihalesi tek seferde yapılacak. 14 Aralık’ta 10 milyar liralık Bahçeşehir, Sultanbeyli, Yenidoğan, Halkalı, Kayaşehir, Göztepe ve Tuzla metro ihaleleri düzenlenecek.

Isparta Çünür'e yapılacak otogarda arsa sahibine yüzde 8 pay!

Isparta Belediye Meclisi, Çünür Mahallesinde yapılacak yeni otogarda, dükkân talep arazi sahiplerine yüzde 8 pay verilmesi konusunda Encümene yetki verdi.

TOKİ Manisa Alaşehir'de 3 bin konut yapılacak!

Alaşehir’e bağlı Ilgınköy mahallesinde bulunan yaklaşık 600 dönümlük alana TOKİ tarafından 3 bin konut yapılacak.

Seyrantepe Konutları'nda anahtar teslimi yapılacak!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe mahallesinde yapılan bin 700 konutun yakın zamanda hak sahiplerine anahtar teslimi yapılacak.

Şehitkamil Umut'ta TOKİ konutları yapılacak!

Şehitkamil Belediyesi ile TOKİ arasında, Umut Mahallesinde yapılacak Kentsel Dönüşüm projesinin protokolü imzalandı. TOKİ ile yapılan protokol ile birlikte kentsel dönüşümü yapılacak Umut Mahallesi'neyeni konutlar yapılacak.

Tekirdağ Karacakılavuz Mahallesi'nde özel eğitim kreşi yapılacak!

Tekirdağ'ın Karacakılavuz Mahallesi'ne 20 kişilik özel eğitim kreşi yapılacak. Konu Süleymanpaşa Belediye Meclisi'nde masaya yatırıldı. Başkan Eşkinat "ÖZEL EĞİTİM KREŞİ" ile ilgili kısa bir bilgi verdi.

1953 yılında Kılavuz Çayırı'nda yapılacak evleri 15.000 liraya satın almak mümkünmüş!

Reşat Altın'ın 49 liraya satıldığı 1953 yılında, Maltepe Kılavuz Çayırı'nda 257 metrekare arsa üzerine on altı tane ev yapılacakmış. Yapılacak evleri 306 adet altın parasına satın almak mümkünmüş.

Beyşehir Devlet Hastanesi'nin ihalesi 26 Mayıs'ta yapılacak!

Beyşehir'e yapılacak yeni devlet hastanesi ihalesinin 26 Mayıs'ta gerçekleştirileceği bildirildi. Yeni devlet hastanesi, Beytepe Mahallesinde, Anadolu Öğretmen Lisesinin arkasındaki 30 bin metrekarelik kapalı alanda inşa edilecek...

Cevizlibahçe kentsel dönüşüm projesinde 27 Eylül'de ilk yıkım yapılacak!

Erdoğan Bayraktar'ın katılımıyla Cevizlibahçe projesi 27 Eylül'de hayata geçiyor. Esenler Nenehatun mahallesinde yapılacak Cevizlibahçe projesinde, ilk binanın yıkımının 27 Eylül Cuma günü saat 15.30'da gerçekleştirileceği bildirildi...

Haydarpaşa Garında restorasyon çalışması yapılacak!

İstanbulun tarihi yapıpılarından Haydarpaşa Garında sismik jeoradar ve sondaj çalışması başlatıldı. 28 Kasım 2010 da çatısında çıkan yangından zarar gören tarihi garda geniş bir restorasyon çalışması yapılacak

City Center Esenyurt'un lansmanı yapılacak!

Türkiye'de bir ilk olarak gerçekleşecek; Belediye ve kamu binaları, merkezi ve ofislerin birada bulunduğu tam bir yaşam  alanı olan, City Center Esenyurt'un lansmanı 21 Haziran Salı günü, Suada Club'da yapılacak.

Kars'ın dönüşümü için 2 bin yeni konut yapılacak!

Kars'ta Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 2 bin 300 konut yapılacak. Kars Belediye Başkanlığı ile TOKİ arasında protokol imzalandı. Yapılacak sözleşmelerin tamamlanmasıyla birlikte projenin ihalesi 3 ay içerisinde yapılarak hayata geçirilecek...

Meclis 'te emzirme odası yapılacak!

Mazbata alıp Meclis 'in yolunu tutan milletvekillerini, önemli değişiklikler bekliyor. Engelli vekiller için raylı sistem, bebeği olanlar için de Meclis 'e emzirme odası yapılacak....

Karacakılavuz mahallesinde yapılacak projeler Haberi

Karacakılavuz mahallesinde yapılacak projeler

Genel Müdür Dr. Başa, Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Ünal ve Planlama Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Kanan Güneş ile birlikte çalışmaları başlayacak olan Süleymanpaşa ilçesi Karacakılavuz mahallesi İçme Suyu Deposu, Kısmi İçme Suyu ve Kanalizasyon Şebeke İnşaatı alanında incelemelerde bulundu.

Yapılacak olan çalışmalara ait projeyi inceleyen ve müteahhitten çalışmalar hakkında bilgi alan Genel Müdür Başa, yüksek bir nüfusa sahip ve yapılacak olan projelere ihtiyacı olan Karacakılavuz mahallesi halkının içme suyu deposu, içme suyu şebeke inşaatı ve kanalizasyon şebeke inşaatı tamamlandığında yaşadığı problemlerin ortadan kalkacağını dile...