27 / 04 / 2024

Tekirdağ Karacakılavuz Mahallesi'nde özel eğitim kreşi yapılacak!

Tekirdağ Karacakılavuz Mahallesi'nde özel eğitim kreşi yapılacak!

Tekirdağ'ın Karacakılavuz Mahallesi'ne 20 kişilik özel eğitim kreşi yapılacak. Konu Süleymanpaşa Belediye Meclisi'nde masaya yatırıldı. Başkan Eşkinat "ÖZEL EĞİTİM KREŞİ" ile ilgili kısa bir bilgi verdi.



Tekirdağ'ın Karacakılavuz Mahallesi'ne 20 kişilik özel eğitim kreşi yapılacak.  Konu Süleymanpaşa Belediye Meclisi'nde masaya yatırıldı. Süleymanpaşa Belediye Meclisi'nden bir gruğ yer aramak için bu mahalleye gitti. İki yer tespit etti. Yer hangisi olmalı sorusuna çözüm bulmak için konu imar komisyonuna sevk edildi. 


Başkan Eşkinat "ÖZEL EĞİTİM KREŞİ" ile ilgili kısa bir bilgi verdi. "Burada elektronik eşya olmayacak. Bu bir İtalyan eğitimcinin projesi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde de buna benzer bir sınıflık kreş var. Bu projeyle açılmış kreşlerde çocuklar daha yaratıcı oluyorlar." f i HP'DE İSTİFASI BEKLENİYOR Bizde hayırlısı olsun diyoruz. Tekirdağ CHP il ve ilçe örgütlerinden bazı il ve ilçe yöneticilerinin eski il başkanı Recep Palabıyık ile Ankara'ya gitmesine büyük tepki yağıyor. Önceki günkü köşe yazımızda vekaleten bu görevi yürüten Şeref Çetin'in istifa etmesi gerektiğini belirtmiştik. Ancak Şeref Çetin, yaptığı bu etik dışı davranışa rağmen pişkinliğni sürdürüyor. İstifa etmemeye devam ediyor. Arkasında istifa rüzgarı esiyor. Kendisini istemeyen büyük bir grup var. Kendisinden istifa etmesini bekliyor. 

İstifa etmezse büyük bir olasılıkla görevden alınacak. Ama Genel merkezden gelen bilgilere göre kendisinin istifa etmesi ve rencide edilmemesi gündemde. Kısacası eski il ve ilçe yöneticilerinin istifası bekleniyor. 


Habertrak Gaz4etesi


Geri Dön