07 / 05 / 2024

Karacaören Camiinin inşaatında son durum

Karacaören Camiinin inşaatında son durum

AK Parti Afyonkarahisar 25. dönem Milletvekili ve 26. dönem Milletvekili adayı Ali Özkaya, Çay ilçesinde belde ve köyleri ziyaret etti.Karacaören Beldesine geçen Özkaya, yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulundu.

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

Yusufeli Barajı inşaatında çalışan işçilere ev izni!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde, Çoruh Nehri'nde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı inşaatında çalışan ve koronavirüs önlemleri kapsamında 3.5 aydır şantiyede kalan işçilerin evlerine gidip gelmeleri için izin çıktı. 

Sancaktepe'deki hastane inşaatında son durum ne?

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi'nde inşaatı süren hastanenin inşaat alanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Dudullu-Bostancı Metrosu'nun inşaatında kaza!

Kadıköy'de yapımı süren Dudullu-Bostancı metro inşaatında kaza meydana geldi. Ayşekadın metro istasyonundaki kazada 1 işçi hayatını kaybetti.

Çamlıca Camii inşaatında eylem yapılıyor!

Üsküdar’da yapımı devam eden Çamlıca Camii inşaatında işten çıkarıldıklarını öne süren yaklaşık 30 kişi eylem yapıyor. İtfaiye ekiplerinin de hazır bulunduğu camide işçilerin ikna çalışmaları sürüyor.

Uşak Üniversitesi'nin camii inşaatında iskele çöktü!

Uşak Üniversitesi kampüsünde yapımı süren camii inşaatında, kubbenin içindeki inşaat kalıpları iskeleyle birlikte çökünce 5 işçi yaralandı.Bir işçi 20 metre yükseklikte 4 buçuk saat kurtarılmayı bekledi.

Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı!

29 Mart 2013’te temel atma töreni gerçekleştirilen Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, yapımında sona yaklaşılan Çamlıca Camii inşaatını ziyaret etti.

Kocaeli Kartepe'de bina inşaatında göçük!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 4 katlı binanın inşaatında meydana gelen göçük nedeniyle 1 işçi yaşamını yitirdi. Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Şimşek, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

3. havalimanı inşaatında son durum!

3. Havalimanı şantiyesinde 2 bin kamyon, 400 iş makinesi aralıksız çalışıyor. Bir yandan inşaat çalışmaları sürerken, diğer yandan tasarım ayrıntıları da netleşiyor. İşte 3 havalimanı inşaatında son durum...

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Sağlık hizmetleri açısından ilçe ve bölge adına büyük önem arz eden ve bu doğrultuda yürütülen çalışmalar, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde şekillendiriliyor.

Çanakkale Kepez İHL inşaatında son durum!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Kepez’de yapımı süren İmam Hatip Lisesi ve öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, inşaatı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Ankara Pursaklar'da kreş inşaatında dış cephe tamamlandı!

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe merkezinde yapımına başladığı kreş inşaatında ciddi mesafe katedildi. Üç kat olarak inşa edilen sosyal tesisin dış cephe duvar örmeleri de tamamlandı.

Karacaören Camiinin inşaatında son durum Haberi

Karacaören Camiinin inşaatında son durum

AK Parti Afyonkarahisar 25. dönem Milletvekili ve 26. dönem Milletvekili adayı Ali Özkaya, Çay ilçesinde belde ve köyleri ziyaret etti. Özkaya, seçim çalışmaları kapsamında Çay ilçesine bağlı belde ve köyleri ziyaret etti. İlçe Başkanı Ali Çelikbaş ve yönetimi tarafından karşılanan Milletvekili Özkaya, Yeşilyurt, Akkonak Köyleri ile Karamık, Karacaören Beldesini ziyaret etti. Köy ve beldelerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Özkaya, Yeşilyurt Köyüne yapılması planlanan TOKİ konutları ile ilgili bölgeyi gezerek bilgiler aldı. TOKİ yetkilileri ile konuşarak konunun takipçisi olacaklarını dile getiren Özkaya, köy halkıyla sohbet etti. Yeşilyurt ve Akkonak köylerinin ardından Karım Karacaören Beldesine geçen Özkaya, yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerle temasa geçeceğini ifade etti. Caminin faaliyete geçirilmesine kadar ibadeti büyük bir Çadır kurulması için girişimlerde bulunacağını belirten...