12 / 05 / 2024

Karacasport Halı İnşaat iletişim

Karacasport Halı İnşaat iletişim

Karacasport Halı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay İnce tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi, Giyimkent'te kuruldu.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akdere kuruldu.

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Nayki tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Zemin Duvar Kağıdı Parke Halı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Duvar Kağıdı Parke Halı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Uzer tarafından kuruldu.

Aqua Kavaklı Evleri'nde 2. etap fırsatları! 320 bin TL'ye!

Aqua Kavaklı Evleri projesi NİHAL İnşaat, Topçuoğlu İnşaat ve AKEME İnşaat ortaklığı tarafından inşa edildi. İlk etabında yaşamın başladığı projede ikinci etapta yer alan 2+1 daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor...

Hal Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hal Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Zuhal Uğurlu Becerik ve Nihal Özkaya ortaklığında 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Day Hal İnşaat Isı Yalıtım İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Day Hal İnşaat Isı Yalıtım İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi 100 bin TL sermaye le bugün Necdet Yılmaz ve Saim Topalar imzasıyla kuruldu.

Kaan Halı Saha İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Halı Saha İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hakan Tüzün imzasıyla kuruldu.

Koyunlu Halı’nın sahibi Erdoğan Mumcu vefat etti!

Koyunlu Halı’nın sahibi Erdoğan Mumcu, Ankara’da yolun karşısına geçmeye çalışırken, hızla gelen bir motosikletin çarpması sonucu öldü

Taşkıranlar Turizm Otelcilik Halıcılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Turizm Otelcilik Halıcılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Taşkıran tarafından 20 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Fatih, Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Nayki Turizm İnşaat Halıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nayki Turizm İnşaat Halıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Canip Nayki ve Turgut Nayki ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Fatih, Binbirdirek Mahallesi, Piyerloti Caddesi'nde kuruldu.

Cemah Halıcılık Turizm ve İnşaat Yatırımları Sa.ve Tic.A.Ş.Kommagene Turizm Seyahat Acentesi İstanbul Şb. açıldı!

Cemah Halıcılık Turizm ve İnşaat Yatırımları Sa.ve Tic.A.Ş.Kommagene Turizm Seyahat Acentesi İstanbul Şb, Habibe Memi Şube Müdürlüğü'nde 80 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Fatih, Cankurtaran Mahallesi'nde açıldı!

Karacasport Halı İnşaat iletişim Haberi

Karacasport Halı İnşaat iletişim
Karacasport Halı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay İnce tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu. 


Karacasport Halı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin maksat ve konusunu giren işler şunlardır. 1-Her türlü spor malzemelerinin imalatı,toptan ve perakende satışı,ihracat ve ,ithalatını yapmak, 2- Her türlü halı saha malzemelerinin imalatı,toptan ve perakende satışı,ihracat ve ithalatını yapmak, Bunlarla ilgili tesislerin kurulumunu yapmak, işletmek veya başkalarına işletmesini vermek. 3- Bilumum inşaat,taahhüt,bakım,onarım,tadilat,dekarasyon,toplu konut,kat karşılığı inşaat yapmak,inşaat taahhüt,taşeronluk işleminin yapımını gerek taahhüt yoluyla gerekse başka kişi ve kurumlarla işbirliği yoluyla yapmak, Ayrıca şirket inşaat sektörünün konusuna giren ahşap PVC ve alüminyumdan mamül her türlü doğrama ,plastik,ahşap,kapı,çelik kapı,levha tutkal,suntan duralit,kaplama,kreste kalorifer tesisat,sıhhi tesisat,doğalgaz tesisattan soğutma havalandırma,güneş enerjisisistemleri,su arıtma ve...