02 / 05 / 2024

Karacasu Işıklar Bozyer Göleti kamuşaitırma

Karacasu Işıklar Bozyer Göleti kamuşaitırma

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Karacasu Işıklar Bozyer Göleti’nin kamulaştırma işlemlerine başlanıyor.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Silivri, Tarihi Kaleiçi Projesi'yle çekim merkezi olacak!

Fatih Mahallesi Yarbaşı ve Yoğurtçu Sokak’ta devam eden imalat çalışmalarını inceleyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, çalışmalar tamamlandığında Fatih Mahallesi’nin birçok ilçeye örnek olacak bir çekim merkezi olacağını söyledi.

Silivri Hizmet Evi için çalışmalar başladı!

Başkan Işıklar geçtiğimiz günlerde yıkımı gerçekleşen İnönü Caddesi üzerindeki eski kreş binasının yerine yapılacak Hizmet Evi projesi ile ilgili incelemelerde bulundu.

Özcan Işıklar'dan alt geçit sorununa çözüm!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Karayolları 1.Bölge Müdürü İbrahim Halil Akgündüz’ü ziyaret ederek Konutlar Bölgesindeki alt geçit sorununa alternatif çözüm yolları önerdi.

Samsun Gar-Mavi Işıklar tramvay hattı 15 Ağustos’ta açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, raylı sistemde Gar-Mavi Işıklar eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi-Kampı’na kadar olan kısmın 15 Ağustos’ta hizmete gireceğini söyledi.

Silivri Kavaklı'da modern değişim!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe genelinde başlattığı yol, meydan ve park düzenlemeleri ilçe halkı tarafından beğeniyle karşılanırken, mahallelere de prestij kazandırmaya devam ediyor.

Işıklar Yapı Ürünleri, Ekoklinker mantolu tuğlayı üretti!

İnşaat sektörü için yalıtımı bünyesinde barındıran bir tuğla geliştirildi. Işıklar Yapı Ürünleri'nin Ekoklinker isimli ürünü, özel fırınlarda 1000 derecede pişirilen klinker tuğlanın iç kısmına mineral yün yerleştirilerek üretiliyor.

Işıklar Yapı Ürünleri Eko Klinker 5 Mayıs'ta!

Işıklar İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin düzenlediği basın etkinliği Eko Klinker, 5 Mayıs 2016 günü saat 10:00'da, The Plaza Otel'de gerçekleşecek.

Fenerbahçe Üniversitesi için çalışmalar hızlandı!

Silivri’ye kurulması planlanan Fenerbahçe Üniversitesi ile ilgili kuruluş çalışmalarını sürdüren Kulüp Yöneticileri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı ziyaret ederek süreç hakkında bilgi verdi.

Özcan Işıklar: 3. Köprü Silivri'nin tarım arazilerini tehdit ediyor!

CHP'li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar "3. köprü bağlantı yolları Silivri'nin tarım arazilerini tehdit ediyor" diyor. Akademisyenlerle bölgedeki tarımı geliştirmek için proje yürüten belediye bir yandan da arazi mafyasıyla mücadele ediyor.

Işıklar Tasarım Yapı Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıklar Tasarım Yapı Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nesib Söker tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Özcan Işıklar'dan hisseli arazi satışı uyarısı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Muhtarlar Derneği ziyaretinde Silivri’de günden güne artan parselli, hisseli satışlar masaya yatırdı, Işıklar hisseli arazi satışlarının vatandaşı kandırmaya yönelik olduğuna dikkat çekti.

Karacasu Işıklar Bozyer Göleti kamuşaitırma Haberi

Karacasu Işıklar Bozyer Göleti kamuşaitırma

Karacasu Işıklar Bozyer Göleti projesinin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olur, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kendisine sunulduğu gün imzalandı.

Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Karacasu Işıklar Bozyer Göleti’nin tamamlanması ile bin 260 dekar araziye su temin...