10 / 05 / 2024

Karaçay Rekreasyon Alanı

Karaçay Rekreasyon Alanı

Osmaniye'deki Karaçay Rekreasyon Alanı'nda düzenleme çalışmaları sürüyor. Alanda inceleme yapan Vali Kerem Al, "Osmaniyeliler burada aileleriyle güzel vakit geçirecek" dedi

Antalya ve bir şehirde daha kiralık 20 gayrimenkul! Otopark, iş yeri, rekreasyon alanı, büfe...

Antalya ve Kayseri'de yer alan 20 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu ihaleler 15 Mayıs ve 16 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresi cazibe merkezi oluyor!

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresinde gerçekleştirilecek düzenleme ile oluşturulacak yürüyüş yolları, piknik ve sandal turu alanları, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Mogan Gölü 1. etap projesi Ekim'de tamamlanacak!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilitasyon ve rekreasyon alanı çevre düzenlemesinin Ekim ayında tamamlanacağı müjdeledi.

Tunç Soyer'den Mavişehir'deki sit alanının devrine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de 1. Derece Doğa Sit kapsamında kalan Gediz Deltası'nın bir parçası olan ve imar planlarında Rekreasyon Alanı ve Açık Spor Tesisi Alanı olarak belirlenen bölgenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışının yapılmasını de

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

İzmir Bornova Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor!

İzmir Bornova'da bir süredir kullanılmayan Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor. Rekreasyon alanının 2021'de hizmete açılması planlanıyor.

Cahit Turhan Bingöl-Sancak kara yolunun şantiyesini inceledi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, inşaat çalışmaları devam eden Bingöl-Sancak kara yolunun şantiye alanında incelemeler yaptı... 

Aydın Nazilli'de 5.6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Aydın İli Nazilli İlçesi Karaçay Mahallesi'nde yer alan natamam otel vasıflı gayrimenkul 5 milyon 692 bin 522 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Tarım İşletmeleri Müdürlüğü rekreasyon alanını kiraya veriyor!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından Yenimahalle İlçesi Atatürk Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan rekreasyon alanı kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 20 Şubat'ta yapılacak...

Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı belediyeye tahsis edilsin!

İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kira sözleşmesi geçen yıl sona eren ve açılan ihaleyle özel şahsa kiralanan Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nın belediyeye tahsis edilmesi için çağrıda bulundu.

Büyükçekmece metrobüs durağı inşaat alanı oldu!

Heyelan bölgesinin hemen üzerinde olan ve rekreasyon alanı ilan edilen metrobüsün ilk durağı imara açıldı. İstasyonda plandan 5 kat fazla inşaat yapıldı.

NEF, Karaçay Gençlik Spor'un sponsoru oldu!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren NEF,  "Umudun Takımı" Karaçay Gençlik Spor Kulübü'ne ana sponsor oldu. NEF bugün en az dünya devlerine sponsor olmak kadar değerli ve yıllar boyu devam edecek bir sponsorluğa imza atıyor. 

Karaçay Rekreasyon Alanı Haberi

Karaçay Rekreasyon Alanı

Osmaniye Vali Kerem Al, düzenlemesi devam eden Karaçay Rekreasyon Alanı'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu. Yapımı büyük ölçüde tamamlanan Karaçay Rekreasyon Alanı'nda yürüyüş ve piknik yapan vatandaşlarla da sohbet eden Vali Kerem Al, oyun alanlarını, yürüyüş parkurlarını, yeşillendirme ve aydınlatma çalışmalarını inceledi. Kerem Al, en kısa sürece bitecek olan rekreasyon alanında Osmaniyelilerin aileleriyle güzel vakit geçireceğini söyledi. Karaçay Rekreasyon Alanı'nı çok beğendiklerini ifade eden vatandaşlar Vali Kerem Al'a teşekkür ettiler. Piknik yapan vatandaşlar ise Vali Kerem Al ve beraberindekilere ikramda bulundular. İncelemelerinin devamında yürüyüş alanında karşılaştığı futbol antrenmanından dönen öğrenciler ve antrenörleri ile de sohbet eden Vali Al, öğrencilere okul ve spor hayatlarında başarılar diledi. 


YENİ BİR YAŞAM ALANI

Karaçay Rekreasyon Alanı'nın Osmaniye'ye yeni bir yaşam alanı kazandıracağını belirten Vali Kerem Al,...