27 / 04 / 2024

Osmaniye Karaçay Rekreasyon Alanı'nda çalışmalar sürüyor!

Osmaniye Karaçay Rekreasyon Alanı'nda çalışmalar sürüyor!

Osmaniye'deki Karaçay Rekreasyon Alanı'nda düzenleme çalışmaları sürüyor. Alanda inceleme yapan Vali Kerem Al, "Osmaniyeliler burada aileleriyle güzel vakit geçirecek" dedi



Osmaniye Vali Kerem Al, düzenlemesi devam eden Karaçay Rekreasyon Alanı'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu. Yapımı büyük ölçüde tamamlanan Karaçay Rekreasyon Alanı'nda yürüyüş ve piknik yapan vatandaşlarla da sohbet eden Vali Kerem Al, oyun alanlarını, yürüyüş parkurlarını, yeşillendirme ve aydınlatma çalışmalarını inceledi. Kerem Al, en kısa sürece bitecek olan rekreasyon alanında Osmaniyelilerin aileleriyle güzel vakit geçireceğini söyledi. Karaçay Rekreasyon Alanı'nı çok beğendiklerini ifade eden vatandaşlar Vali Kerem Al'a teşekkür ettiler. Piknik yapan vatandaşlar ise Vali Kerem Al ve beraberindekilere ikramda bulundular. İncelemelerinin devamında yürüyüş alanında karşılaştığı futbol antrenmanından dönen öğrenciler ve antrenörleri ile de sohbet eden Vali Al, öğrencilere okul ve spor hayatlarında başarılar diledi. 


YENİ BİR YAŞAM ALANI

Karaçay Rekreasyon Alanı'nın Osmaniye'ye yeni bir yaşam alanı kazandıracağını belirten Vali Kerem Al, yeşil bir görünüme kavuşturulan alanda çocuklar için oyun parkları, bisiklet ve yürüyüş yolu, açık hava fitness aletlerinin yer alacağını ifade ederek, "Karaçay Rekreasyon Alanı kafeteryası, kamelyaları, piknik masaları, bankları, çocuk oyun grupları, yeşil alanı, yürüyüş ve bisiklet yolu ile Osmaniyelilerin çocukları ile birlikte güzel vakit geçirecekleri bir alan olarak tasarlandı" diye konuştu.


Sabah Güney




Geri Dön