10 / 05 / 2024

Osmaniye Vali Kerem Al

Osmaniye Vali Kerem Al

Osmaniye'deki Karaçay Rekreasyon Alanı'nda düzenleme çalışmaları sürüyor. Alanda inceleme yapan Vali Kerem Al, "Osmaniyeliler burada aileleriyle güzel vakit geçirecek" dedi

Osmaniye'de 554 projenin 186'sı tamam!

Osmaniye İl Koordinasyon Kurulu ekim ayı toplantısı, Vali Kerem Al başkanlığında gerçekleştirildi. Al, "Planlanan 554 projenin toplam bedelinin 1 Milyar 256 Milyon 742 Bin TL olduğunu" söyledi.

Osmaniye'deki Tosyalı Camii açıldı!

Osmaniye'nin Toprakkale İlçesi'ndeki Organize Sanayi Bölgesi'ne yaptırılan Tosyalı Cami ibadete açıldı. İl Müftüsü Ramazan Çortul, Vali Al'a cami hakkında bilgi verdi.

Osmaniye Karaçay Köprüsü açıldı!

Osmaniye Belediyesi tarafından Karaçay rekreasyon alanına yapılan asma köprünün açılışını Osmaniye Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı Kadir Kara ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu birlikte yaptı.

Veysel Eroğlu'ndan Osmaniye'ye 18 yeni yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Osmaniye ziyaretinde 68 milyon lira tutarındaki 18 adet yatırım müjdesi verdi. Eroğlu, Osmaniye'ye gelişinde ilk olarak Vali Kerem Al'ı ziyaret etti.

Osmaniye’de yatırımlara ne kadar harcandı?

Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlenen Osmaniye İl Koordinasyon Kurulu toplantısına; Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İlçe Kaymakamları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşları Bölge ve İl Müdürleri katıldı.

Osmaniye'de yatırımlara 129 milyon lira harcandı!

Osmaniye Valisi Kerem Al, "2015 yılı dönem sonu itibarıyla ödenekten 129 milyon 376 bin TL harcama yapılarak yüzde 61 oranında nakdi gerçekleşme sağlanmıştır" dedi.

Osmaniye'de yatırımlara 129 milyon 376 bin TL harcandı!

Osmaniye İl Koordinasyon Kurulu'nun 2015 yılı 4. Dönem Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Kerem Al , 2015 yılı itibarıyla toplam bedeli 947 milyon 879 bin TL olan 459 proje üzerinde çalışma yapıldığını belirtti.

Osmaniye Karaçay Rekreasyon Alanı'nda çalışmalar sürüyor!

Osmaniye'deki Karaçay Rekreasyon Alanı'nda düzenleme çalışmaları sürüyor. Alanda inceleme yapan Vali Kerem Al, "Osmaniyeliler burada aileleriyle güzel vakit geçirecek" dedi

Korkut Ata Bahçe Yüksekokulu'nun tapusu teslim edildi!

Bahçe Kaymakamlığı ve Bahçe Belediyesi tarafından tahsis edilen 13 dönümlük arazinin tapusu Vali Kerem Al tarafından Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca'ya törenle teslim edildi.

Kerem Al Osmaniye'de devam eden projeleri anlattı!

Osmaniye İl Koordinasyon Kurulu'nun 2015 yılı 3. Dönem Toplantısı, Vali Kerem Al başkanlığında yapıldı. Vali Kerem Al kentte yapılan faaliyetlerle ilgili olarak önemli bilgiler aktardı

Osmaniye OSB hızla gelişiyor!

Osmaniye Valisi ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Al, 135 parsel üzerinde 97 işletmenin üretim yaptığı bölgede taşeron firmalarda çalışanlarla birlikte yaklaşık 11 bin 500 kişinin istihdam edildiğini söyledi.

Osmaniye'de 32 derslik okul için protokol imzalandı!

Osmaniye'ye yaptırılacak olan 32 derslikli İmam Hatip Lisesinin protokolü Vali Kerem Al ve Hayırsever Ali Yıldıztekin arasında imzalandı. Protokol imzasında Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik de bulundu.

Kerem Al kimdir?

Merkez Valisi Kerem Al, 15/9/2014 tarihli karar ile Osmaniye Valiliğine atandı. Peki Yeni Osmaniye Valisi Kerem Al kimdir? İşte Yeni Osmaniye Valisi Kerem Al'ın biyografisi...

Osmaniye Vali Kerem Al Haberi

Osmaniye Vali Kerem Al

Osmaniye Vali Kerem Al, düzenlemesi devam eden Karaçay Rekreasyon Alanı'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu. Yapımı büyük ölçüde tamamlanan Karaçay Rekreasyon Alanı'nda yürüyüş ve piknik yapan vatandaşlarla da sohbet eden Vali Kerem Al, oyun alanlarını, yürüyüş parkurlarını, yeşillendirme ve aydınlatma çalışmalarını inceledi. Kerem Al, en kısa sürece bitecek olan rekreasyon alanında Osmaniyelilerin aileleriyle güzel vakit geçireceğini söyledi. Karaçay Rekreasyon Alanı'nı çok beğendiklerini ifade eden vatandaşlar Vali Kerem Al'a teşekkür ettiler. Piknik yapan vatandaşlar ise Vali Kerem Al ve beraberindekilere ikramda bulundular. İncelemelerinin devamında yürüyüş alanında karşılaştığı futbol antrenmanından dönen öğrenciler ve antrenörleri ile de sohbet eden Vali Al, öğrencilere okul ve spor hayatlarında başarılar diledi. 


YENİ BİR YAŞAM ALANI

Karaçay Rekreasyon Alanı'nın Osmaniye'ye yeni bir yaşam alanı kazandıracağını belirten Vali Kerem Al,...