28 / 04 / 2024

Korkut Ata Bahçe Yüksekokulu'nun tapusu teslim edildi!

Korkut Ata Bahçe Yüksekokulu'nun tapusu teslim edildi!

Bahçe Kaymakamlığı ve Bahçe Belediyesi tarafından tahsis edilen 13 dönümlük arazinin tapusu Vali Kerem Al tarafından Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca'ya törenle teslim edildi.



Tapu teslim töreninde konuşan Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, yüksekokul için uzun süredir bir arsa ihtiyacı bulunduğunu belirtti. 


OSMANİYE'NİN YÜZ AKI 

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca da bina yapımı için hazırlanan projenin Kalkınma Bakanlığı'na sunulduğunu kaydetti. Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal ise Bahçe Meslek Yüksek Okulu'nun yapımı için gerekli desteği vereceklerini söyledi. Vali Kerem Al da "Arzu ediyoruz ki bu bina ile birlikte öğrencilerimizin barınacağı bir yurt binası da ilçemizde olsun. Bu konuda da çalışmalar yapılacaktır" diye konuştu. Vali Al, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nin, Osmaniye'nin yüz akı olduğunu da belirtti. 


VATANDAŞI DİNLEDİ 

Vali Kerem Al, törenin ardından vatandaşların sorunlarını dinledi. Törene katılan kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri vatandaşlar tarafından dile getirilen soruları cevapladılar. Vali Kerem Al, dile getirilen sorunların incelenmesi ve imkânlar dâhilinde çözülmesi için gerekli talimatları verdi. Vali Kerem Al, tahsis edilen arazide incelemelerde de bulundu. Daha sonra Şifa Pınarı Şelalesi Parkını da gezen Vali Al, burada piknik yapan vatandaşlarla sohbet etti


Sabah Güney


Geri Dön