18 / 07 / 2024

Karadağ heyeti

Karadağ heyeti

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçede yaptığı başarılı çalışmaları Karadağlı yerel yöneticilere göstererek deneyimlerini paylaştı. Mirza Luboder'in de bulunduğu 10 kişilik heyet, Altındağ Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi aldı

 Türk yatırımcıları rotasını Karadağ'a çevirdi! 

Emlak piyasası, 2024 için yatırımcılara umut vaat ediyor. Büyüyen pazardan pay almak isteyen Türk yatırımcılar da rotasını geri dönüşü en kârlı olabilecek ülkelere çeviriyor. Bunların ilk sırasında Güneydoğu Avrupa ülkelerinden Karadağ geliyor. 

Memur ve memur emekli zammı: Memur zammında hakem heyeti kararını ne zaman açıklayacak? Son dakika!

Memur ve emekli zammı ne kadar olacak? Hakem heyeti kararını ne zaman açıklayacak? İşte son dakika...

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Adriyatik Denizi'ne kıyısı olan Karadağ'ın gayrimenkul piyasasının yazlık ev yatırımcıları ve bölgeye taşınmak isteyen uluslararası alıcıların talebiyle canlandı

Karadağ hükümetinden gayrimenkul yatırımcılarına teşvik paketi!

Türkiye'deki yatırımcılara Karadağ'da gayrimenkul satışı gerçekleştiren Realty Balkans Emlak'tan gayrimenkul uzmanı Fatih Candan, bölgedeki piyasa şartlarını ve sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Teknolojide son nokta! Henüz elektrikli araçlara alışamadan o geldi! İşte denizde ve karada gidebilen teknomobil

Dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticilerinden biri olan BYD, karada da denizde de gidebilen bir araç üretiyor. İşte detaylar...

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karadağ ve Osman Atay Kurt tarafından kuruldu.

Eda Karadağ'dan dolar ve altın için ses getirecek tahmin!

Gedik Yatırım Analisti Eda Karadağ döviz kurlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Tüketici hakem heyeti başvuru sınırı 2022 ne kadar?

Tüketici hakem heyetine müracaat etmek isteyen kimseler başvurularda önem teşkil eden parasal sınırı araştırıyor. Peki, Tüketici Hakem Heyeti başvuru sınırı 2022 ne kadar?

Karadağlar Seyahat Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağlar Seyahat Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Esra Karadağ tarafından kuruldu.

Ece Seçkin Karadağ'da 31 milyon TL'lik eve göz dikti!

Bir süre önce pilot eşi Çağrı Terlemez ile Karadağ'a giden şarkıcı Ece Seçkin'in Karadağ'da 31 milyon TL'ye ev alacağı iddia edildi.

Çin'den Evergrande'ye risk yönetim heyeti!

Çin'de Guangdong eyalet yönetimi, borç krizinde olan Evergrande'ye risk yönetim heyeti gönderecek. 

THK Kayyum Heyeti gayrimenkulleri satabilir mi?

THK'nın değerli varlıkları say say bitmiyor. THK'nın bin 400 mülkü mevcut. THK Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı, satışa konu olan gayrimenkullerin önceki dönem yönetimlerinin soktuğu borç batağından kurtarmak amacıyla yapılan finansman arayışı nedeniyle olduğunu belirtti. 

Karadağ heyeti Haberi

Karadağ heyeti

Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Saim Parlak tarafından Altındağ Belediyesi'nin hizmetlerinin anlatıldığı toplantıda, restorasyon ve kentsel dönüşüme ayrı bir parantez açıldı. Daha sonra Hamamönü'nü gezen heyet, restorasyon çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı buldu. Karadağlı misafirler, restore edilen yapılar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek, tarihi konakların fotoğrafını çekti. 



Sabah...