14 / 05 / 2024

karadayı group new city

karadayı group new city

Karadayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Karadayı hakkında, Ağır Ceza Mahkemesi’nde ’nitelikli dolandırıcılık’ suçundan dava açıldı. 200 kişinin şikayetçi olduğu dosyada Karadayı hakkında toplam 1400 yıl, yani 14 asra kadar hapis cezası isteniyor.

New Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Group İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuh Kıyaklı ve Mevlüt Emre İçcan ortaklığında kuruldu.

New Estate Group İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Estate Group İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Jassem Mouh Alabdullah tarafından kuruldu.

Erzurum New City 11.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum Palandöken'de Karadayı İnşaat tarafından hayata geçirilmek istenen ancak ruhsat alınamayınca inşaatı kalan ve 1500 vatandaşın mağdur olduğu New City proje alanı icradan satılıyor. 

New Era Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Era Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 240 bin TL sermaye bedeli ile AMR Saıd Elsayed ve Mohammad Almudarıs ortaklığında kuruldu. 

May Group İnşaat Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

May Group İnşaat Sanayi ve Limited Şirketi, Yunus Ersin ve Murat Karadayı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Beyoğlu, Cihangir Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmet Metin Karadayı tahliye edildi!

Nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklanarak cezaevine konulan ve 2100 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan New City konutlarının sahibi işadamı Ahmet Metin Karadayı dün yapılan duruşmada tahliye edildi.

İnşaatçı Ahmet Metin Karadayı için 2 bin 100 yıl hapis istendi!

Karadayı İnşaat New City projesi davasında müşteki sayısı artınca, hapis istemi 1.1400 yılken, 2.100 yıla çıkarıldı.

Gülaylar Group, New York’ta 20 katlı bir projenin 5 katını alacak!

Gülaylar Group, New York’ta 20 katlı bir projenin 5 katını satın almak için görüşmelere başladı. Yatırımın 100 milyon doların üstünde olması bekleniyor.

New York Sony Building binası 1.3 milyar dolara satıldı!

New York'un Manhattan bölgesinde bulunan simge binalarından biri olan Sony Building binası Suudi holdingi Olayan Group ile İngiliz şirketi Chelsfield tarafından satın alındı. 1.3 milyar dolara satılan bina Madison Bulvarı üzerinde konumlanıyor.

Araplar New Scotland Yard binasını satın aldı!

Londra’nın merkezindeki New Scotland Yard binası, 370 milyon sterlin karşılığında (580 milyon dolar) Birleşik Arap Emirlikleri’nden Abu Dhabi Financial Group adlı yatırım şirketinin oldu.

Gülaylar Group New York'a kuyumcular çarşısı açıyor!

Gülaylar Group, New York 47'nci caddede kuyumcular çarşısı açıyor. İnşaatı Mart 2014'te bitecek olan International Gems Tower'ın 3 katını satın alan Gülaylar, burada 50 dükkânın yer alacağı bir çarşı yapıyor...

New York Fries, ilk restoranı Ataşehir'de açıyor!

Kanada'nın ünlü patates markası New York Fries, Türkiye'ye geldi. İlk restoran, Azerbaycan'ın en büyük kuruluşlarından Ardaq Group'un bünyesinde Ataşehir Brandium'da açılıyor. Mekan 6 Eylül'de hizmete girecek...

Gülaylar Group, New York'ta 10 milyon dolara AVM satın aldı!

Gülaylar Group, 10 milyon dolara, New York'un Kuyumcular Çarşısı olarak bilinen International Gem Tower'ın ilk üç katında yer alan alışveriş merkezini satın aldı...

karadayı group new city Haberi

karadayı group new city

Erzurum’da maket üzerinden daire satan, ancak belediyeden ruhsat alamayınca inşaatları yapamayarak 1500 vatandaşın mağdur eden Karadayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı hakkında, Ağır Ceza Mahkemesi’nde ’nitelikli dolandırıcılık’ suçundan dava açıldı. 200 kişinin şikayetçi olduğu dosyada Karadayı hakkında toplam 1400 yıl, yani 14 asra kadar hapis cezası isteniyor.


Merkez Palandöken İlçesi Yenişehir semtinde, önceki Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Küçükler döneminde 2 bin konut projesi hazırlayan müteahhit Ahmet Metin Karadayı, inşaata başlamadan dairelerin bir bölümünü sattı. İmar İskan eski konutlarında oturanların evlerini 2012’de yıkarak karşılığında daire sözü veren Karadayı’nın inşaatı, ruhsat ve projesi olmadığı gerekçesiyle şimdiki Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Sekmen tarafından durduruldu.


Temeli 2013 yılında atılan 240 milyon liraya çıkacak projede mağdur olanlar, sık sık eylem yaparak...