06 / 05 / 2024

karadeniz 2015 projeleri

karadeniz 2015 projeleri

Doğu Karadeniz Bölgesi’ne Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 2015 yılında 22 km bölünmüş yol ve 14 adet tünel yapılacağı belirtildi.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

Giresun Eynesil için imar projesi hazırlanıyor!

Giresun Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, imar projeleri üzerinde yapılan çalışmaları inceledi.

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Küçükçekmece Belediyesi 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Küçükçekmece Belediye Meclisi, 2015 faaliyet raporu onayladı. Başkan Temel Karadeniz; ''Planlı, çağdaş, modern, gelişime ve değişime açık, toplumsal değerlere saygılı hizmet için çalışmalara devam ediyoruz'' dedi.

Bartın İnovasyon ve Test Merkezi'nin inşaatı Mayıs'ta bitecek!

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKKA) güdümlü projeleri kapsamında inşa edilen Bartın İnovasyon ve Test Merkezi Bartın’ın sanayisine öncülük edecek. 2015 Eylül'de başlayan çalışmalar Mayıs ayında bitirilerek faaliyetlerine başlayacak.

Temel Karadeniz, Küçükçekmece'deki projeleri anlattı!

İstanbul Küçükçekmece’de yeni projeler için çalışmalar yapılıyor. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçe halkının yaşam kalitesini yükseltecek projelere öncelik verdiklerini söyledi.

Doğu Karadeniz'de 2015'te en fazla konut Trabzon'da satıldı!

Doğu Karadeniz illerinde 2015 yılında en fazla konut Trabzon'da, en az konut ise Gümüşhane'de satıldı. Trabzon'da 12 bin 634, Gümüşhane'de bin 256 adet konut satıldı.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği toplandı!

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği, 2015 Yılı İkinci Olağan Meclis Toplantısı Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde Birlik Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında toplandı.

karadeniz 2015 projeleri Haberi

karadeniz 2015 projeleri

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon bölgelerinde yapılacak tünellerin detayları paylaşıldı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü'nde alınan bilgilere göre, 2015 yılında Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerine 22 km bölünmüş yol çalışması, 519 km asfalt onarım çalışması yapılacak.


2015 yılında Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yer alan Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerine yapılması planlanan çalışmalar ise şöyle:


Artvin:

"5 km bölünmüş yol, 7 km tek yol iyileştirme, 104 km asfalt onarım çalışması, bin m2 Trafik Düzey İşaretleme, 236 bin m2 Trafik Yatay İşaretleme, 14 km otokorkuluk, 1 adet kaza kara nokta, 4 adet tünel."


Trabzon:


"5 km bölünmüş yol, 5 km tek yol iyileştirme çalışması, 113 km asfalt onarım çalışması, 2 bin m2 trafik-düzey işaretleme, 251 bin m2 trafik-yatay işaretleme, 29...