07 / 05 / 2024

karadeniz ereğli köprülü kavşak inşaatı

karadeniz ereğli köprülü kavşak inşaatı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde köprülü kavşak yapım çalışmaları devam ediyor. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Devrek yol ayrımında yapımı devam eden köprülü kavşakta incelemelerde bulundu....

Karadeniz Ereğli'de imar nazım planı ciddiye alınmadı! Sel ve fırtına afetinin sebebi ne? 

Karadeniz Ereğli'de yaşanan sel ve fırtına afeti, ilçeyi büyük oranda etkiledi. Peki Ereğli'de yaşanan bu afetin sebebi ne? İşte açıklamalar...

Karadeniz Ereğli Belediyesi 3 arsa satacak! 

Zonguldak İli Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Bağlık, Kepez ve Kavaklık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Karadeniz Ereğli'de 2.9 milyon TL'ye satılık 25 dükkan!

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Karadeniz Ereğli Kışla Mahallesi'nde yer alan 25 adet dükkanı toplam 2 milyon 910 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Kocaeli Outlet Center Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kent trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Outlet Center mevkiindeki köprülü kavşak inşaatının kuzey anayol köprüsünde cephe panellerinin montajı bu hafta içerisinde tamamlanıyor.

Kocaeli Outlet Center'a köprülü kavşak inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Outlet Center mevkisindeki köprülü kavşak inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Sırrın Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Akçakale-Sırrın Köprülü kavşağının yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Sinop Erfelek-Ayancık yoluna köprülü kavşak inşa ediliyor!

Sinop'un ErfeleK- Ayancık yol ayrımına yapılan köprülü kavşak inşaatı hızla İlerliyor. Kavşak inşaatının Şantiye Şefi Onur Ilgar, konu ile ilgili yaptığı açıklama yaptı.

Şanlıurfa köprülü kavşak projelerinde son durum!

Şanlıurfa kent merkezinde ulaşımın daha rahat bir şekilde sağlanması için farklı bölgelerde yeni yollar ve bulvarlar yaparak hizmete sunan Büyükşehir Belediyesi, uygulama kapsamı içerisinde yer alan köprülü kavşak yapımlarında sıcak asfalt serimine devam ediyor.

Antalya Köprülü Kanyon yolu asfaltlandı!

Büyükşehir Belediyesi, turizm için büyük önem taşıyan Köprülü Kanyon Milli Parkı’na ulaşımı sağlayan 35 kilometrelik grup yolunu asfaltlayarak, modernize ediyor.

Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağı’nın ihalesi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağı’nın ihalesi tamamlandı.

karadeniz ereğli köprülü kavşak inşaatı Haberi

karadeniz ereğli köprülü kavşak inşaatı

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör ile beraber Devrek yol ayrımında yapımı devam eden köprülü kavşakta incelemelerde bulundu.


Köprülü Kavşağın trafikte yaşanan sıkışıklığı gidereceğine inandığını belirten Candan; “Biliyorsunuz biz bu üst geçidi elimizden geldiğince çabuk bitirmek için uğraşıyoruz. En baştan beri üst geçidin yapılması konusunda kendi inisiyatifimiz ile biz buraları yapabildik. Karayolları Genel Müdürlüğüne gittik söyledik. Sağ olsunlar bizleri kırmadılar. Buraya bir üst geçidin gerekli olduğunun yaptıkları ölçümler sonucunda farkına vardılar. Ve bunun akabinde bir ihale yapıldı. Burayı yapan müteahhit arkadaşımız mümkün olduğu kadar hızlı bir biçimde burayı bitirdi. Şimdi asfalt işlemleri yapılıyor. İnşallah 5-6 gün içerisinde havalar yağmazsa buranın asfaltlama işlemi bitmiş olacak....