08 / 05 / 2024

Karadeniz Maden Gıda İnşaat

Karadeniz Maden Gıda İnşaat

Karadeniz Maden Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, M. Namık Kadir Pordel ve Hayrettin Avcu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Silivri'de kuruldu.

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Telli tarafından kuruldu.

Gıda fiyatlarına yeni zamlar kapıda! Buğday, gübre, ayçiçeği, mısır ve arpada kötü günler geliyor...

Rusya’nın, Ukrayna hububatını dünya pazarına ulaştıran Karadeniz tahıl anlaşmasını askıya aldığını açıklaması Türkiye’de gıda fiyatlarına yeni zamlara neden olabilir. İşte ayrıntılar...

Cetser İnşaat Maden Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Cetser İnşaat Maden Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Çetin Kaymaz tarafından kuruldu.

Küresel gıda maliyetleri coştu! Buğday fiyatı 1000 dolara yaklaştı!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali ile birlikte Karadeniz bölgesinde tahıl ihracatı durdu. Karadeniz bölgesi ticaretindeki aksama ise buğday fiyatlarını yükseltti. İşte küresel gıda maliyetlerinde son durum...

Bey Grup Metal Maden Tekstil Temizlik Orman Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey Grup Metal Maden Tekstil Temizlik Orman Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Fırat Tagay tarafından kuruldu.

Erk Maden Hafriyat Lojistik İnşaat Ve Gıda Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erk Maden Hafriyat Lojistik İnşaat Ve Gıda Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Sultanbeyli’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahim Çimen ve Erkan Yalçin tarafından kuruldu.

61k Restorant Otel Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

61k Restorant Otel Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaplan ve Özgür Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Linsa Turizm Seyahat İnşaat Gıda Otomotiv Maden.Hay.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yıldırım tarafından açıldı.

Design Group Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Design Group Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeali Karadeniz tarafından kuruldu.

Global 65 İnşaat Petrol Akaryakıt Maden Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global 65 İnşaat Petrol Akaryakıt Maden Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

Aderans İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aderans İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özdemir ve Betül Özdemir ortaklığında kuruldu. 

Karadeniz Maden Gıda İnşaat Haberi

Karadeniz Maden Gıda İnşaat

Karadeniz Maden Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, M. Namık Kadir Pordel ve Hayrettin Avcu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Silivri, Araptepe Mevkii Sanayi ve Depolama Bölgesi'nde kuruldu. 


Karadeniz Maden Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yer altı ve yer üstü her türlü maden,yarı kıymetli ve kıymetli taşlar,opal,beril grupları,altın,zümrüt,elmas,yakut, sipinel,agat ve ağaç agat tüm silis grubu taşların aranması, çıkartılması,işlenmesi,ithalatı ve ihracatını yapmak ve 8.2.2013 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.


Karadeniz Maden Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Silivri, Araptepe Mevkii Sanayi ve Depolama Bölgesi 6093 Sokak...