28 / 04 / 2024

Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği

Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği

Samsun Havaalanı'nın kapatılmamasını manşetine taşıyan gazetemiz haberleri ses getirdi, 3 bin imza toplandı, Bakan Kılıç ve vekillere gönderildi.

Karadeniz'in turizm pazarında Araplar etkin rol oynuyor!

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Toktaş, 'Arap pazarını üzmememiz bizim orta vadede ekonomik kalkınmamız için çok önemli" açıklamasını yaptı.

Turizmciler Trabzon yaylalarındaki çarpık yapılaşma ve imarı konuştu!

KATİD (Karadeniz Turistik işletmeciler Derneği) Başkanı Murat Toktaş, Yönetim Kurulu üyesi Ertuğrul Uzak ile birlikte Trabzon 'daki Grand Zorlu Otel'de turizmcilerle bir araya geldi.

Murat Toktaş: Doğanın dengesini bozmadan turistin beklentileri karşılanmalı!

TÜRKİYE Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu üyesi ve Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD) Başkanı Murat Toktaş, yaylalardaki çarpık yapılaşma ve imar sorununun çözülmesi gerektiğini belirtti.

Murat Toktaş: Doğanın dengesini bozmadan turistin beklentileri karşılanmalı!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu üyesi ve Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD) Başkanı Murat Toktaş, yaylalardaki çarpık yapılaşma ve imar sorununun çözülmesi gerektiğini belirtti.

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği ilk bölge toplantısı gerçekleşti!

KATİD, kuruluşundan kısa bir süre sonra Samsun North Point Hotel de ilk bölge toplantısını yaptı. Yoğun katılımın olduğu toplantıya Zonguldak tan Rize ye, Çorumdan Kastamonu ya kadar birçok ilden üye işletmelerin katımlı ile gerçekleşti...

Karadeniz ve Yunanistan turizmcileri iş birliği için Ankara'da toplandı!

Yunanistan Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticari İlişkiler Ofisi’nin çalışmaları çerçevesinde turizm akışını geliştirmek amacıyla etkinlik düzenlendi. Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği KATİD Başkanı Murat Toktaş konu ile ilgili bilgi verdi.

Marmaris Altınyunus Turistik olağandışı fiyat hareketliliği!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş. hisse fiyatlarında görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak , Sermaye Piyasası Kurulu' nun Özel Durumların Kamuya Açıklanması..

Turizmin en gözde 29 şehrinden 7’si Karadeniz Bölgesi’nde!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ nın resmi internet sitesinde yer alan Türkiye Turizm Portalı en gözde şehirler kategorisinde belirlenen 29 şehirden 7’ si Karadeniz’ de bulunuyor....

Nihat Ergün: Karadeniz Havzası ulaştırma ve enerji koridorları açısından önemli!

Nihat Ergün, Türkiye'nin en çok önem verdiği bölgelerin başında, Karadeniz Havzası'nın geldiğini belirterek, "Bu bölge sahip olduğu konum itibariyle ticaret, ulaştırma ve enerji koridorları açısından stratejik bir öneme sahiptir" dedi....

Karadeniz'e yeşil yıldızlı oteller geliyor!

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği) Başkanı Murat Toktaş "Yeşil yıldız uygulaması, enerji, su, çevreye zararlı maddelerin tüketiminin ve atık miktarının azaltılmasını, enerji verimliliğinin arttırılmasını amaçlamaktadır" dedi...

Doğu Karadeniz'de 180 köy yolu ulaşıma kapandı!

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde 180 köy yolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı, Rize ve Artvin’de bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Kapalı yolların açılması için çalışmalar başlatıldı...

Karadeniz-Akdeniz Yolu projesinin Ordu ayağındaki çalışmalar 2015 yılında tamamlanacak!

Osmanlı padişahı İkinci Abdülhamid döneminde yapımı planlanan, Karadeniz'i İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz'e bağlayacak Karadeniz-Akdeniz Yolu projesinin Ordu ayağındaki çalışmalar 2015 yılında tamamlanacak.

Karadeniz Otel Yatırımları ve Turizm İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Karadeniz Otel Yatırımları ve Turizm İşletme Anonim Şirketi, Abdullah Murat Aytoğu, Ethem Naci Başerdem, Göksel Özülkü tarafından 15 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği Haberi

Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği

Samsun Havaalanı'nın kapatılmamasını manşetine taşıyan gazetemiz haberleri ses getirdi, 3 bin imza toplandı, Bakan Kılıç ve vekillere gönderildi. Çarşamba Havalimanı'nın pist tadilatı nedeniyle 3 ay uçuşa kapatılmasının kabul edilemez olduğunu belirterek "Yeni pist yapılması için 3 bin imza topladık, milletvekillerine gönderdik "dedi. 


Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği (KATİD) Başkanı Murat Toktaş, Çarşamba Havalimanı'nm pist tadilatı nedeniyle 1 Mart-1 Mayıs tarihleri arasında uçuşa kapatılmasının kabul edilemez olduğunu belirtti. Havalimanı'nın kapatılması konusunda turizmcilerin ve vatandaşların bildilendirilmediğini vurgulayan Toktaş" Samsun ekonomisi bunu kaldırmaz. 


Havalimanı kentin can damarı konumunda. Yeni bir pist yada başka formül düşünülmeli. Devletimiz bunu sağlayacak güçtedir "dedi. 

Toktaş, 3 bin imza topladıklarını ve milletvekilleri ve ve kabinedeki tüm bakanlıklara gönderdiklerini açıkladı. 



REZERVASYONLAR İPTAL Mİ OLACAK 

Tadilat konusunda ortak bir konsorsiyum oluşturulup fikir alınması gerektiğini belirten...