04 / 05 / 2024

karadeniz yatırım atağı

karadeniz yatırım atağı

Doğu Karadeniz Bölgesi, son 12 yılda aldığı yatırım ve ekonomik-sosyal yönden sağlanan gelişim sebebiyle kabına sığmadı. DOKAP Eylem Planı ile Doğu Karadeniz Bölgesi turizm ve ticaret merkezi haline getirilecek.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 6 milyon TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu. 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Sherlock Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Sherlock Turizm Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Keleş ve Oleg Gurevych ortaklığında kuruldu.

İkizlerevim Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

İkizlerevim Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İkizlerevim Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli Ataşehir’de yapıldı. 

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Şahin tarafından açıldı. 

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nevra Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Akakia Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akakia Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayazıt Ünsal tarafından kuruldu.

Bfs Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bfs Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi,  Faruk Demirtaş ve Mehmet Sami Demirtaş tarafından kuruldu.

Bold Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bold Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli İle Tufan Okşan Şener tarafından kuruldu.

Gaya1 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gaya1 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de 36 milyon 572 bin 360,80 TL sermaye bedeli ile Berrin Özmadenci tarafından kuruldu.

Lamer Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lamer Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Finci tarafından kuruldu.

Göcek Yatırım Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Göcek Yatırım Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atila Çağlar tarafından kuruldu.

karadeniz yatırım atağı Haberi

karadeniz yatırım atağı


DOKAP tarafından hazırlanan eylem planında, önümüzdeki 4 yılda 10.4 milyar TL harcama yapılarak bölgenin ekonomik, sosyal, kültürel ve en önemlisi ulaştırma yönünden kalkınması hedeflendi 9000'li yılların başına kadar artan göç, gelir dağılımının bozukluğu, kamu hizmetlerinin yetersizliği sebebiyle bölgeler arası gelişmişlik sıralamasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'yle aynı seviyede bulunan Doğu Karadeniz Bölgesi, son 12 yılda aldığı yatırım ve ekonomik-sosyal yönden sağlanan gelişim sebebiyle kabına sığmadı. 


İhracat potansiyeli her geçen yıl artan, eğitim, sağlık ve ulaşım alanında her geçen yıl büyüyen Doğu Karadeniz Bölgesi'nin hızlı ve sağlıklı büyümesi amacıyla yeni bir eylem planı hazırlandı. Doğu Karadeniz Bölgesi'nin diğer illerle olan gelişmişlik farkının azaltılması, bölge nüfusunun refah düzeyinin yükseltilmesi ve göç eğiliminin istikrarlı bir dinamiğe kavuşturulması amacıyla Kalkınma Bakanlığı'na bağlı Doğu Karadeniz...